Actievoorwaarden FNV

 1. Deze Actievoorwaarden gelden voor de door Fiber Nederland B.V. (hierna: Fiber NL) georganiseerde “FNV” actie. De actie houdt in dat indien u klant wordt bij Fiber NL, u een 1 jaar lang 25% korting op uw gekozen pakket krijgt en na het eerste jaar 2,5% doorlopende korting (hierna: Korting).
 2. De actie loopt vanaf 1 januari 2016 en zolang FNV de Korting blijft voeren. De actie is uitsluitend bestemd voor consumenten en ZZP-ers (zelfstandige zonder personeel) die tijdens de actieperiode individueel klant worden bij Fiber NL en een overeenkomst aangaan met Fiber NL voor de levering van internet, televisie en telefonie (All-in-One), een internet pakket, een internet & bellen pakket of een internet & TV pakket.
 3. De Korting geldt enkel op de maandelijkse kosten van het hoofdabonnement en niet op eventueel toegevoegde diensten, verbruikskosten of eenmalige kosten.
 4. Bestaande klanten van Fiber NL zijn uitgesloten van deze actie.
 5. De actie geldt alleen voor actieve leden van de FNV, die zich door middel van hun FNV lidmaatschapsnummer inschrijven voor de actie.
 6. Indien het FNV lid zijn lidmaatschap beëindigd vervalt per direct de Korting.
 7. De Korting is niet inwisselbaar en kan (tenzij anders aangegeven) niet in combinatie met een andere actie van Fiber NL worden gebruikt.
 8. Het gekozen pakket mag heeft een minimale contractduur van 12 of 24 maanden en kan niet tussentijds worden opgezegd of worden gewisseld voor een goedkoper pakket. Als er tussentijds naar een duurder pakket wordt ‘geupgrade’ zal de korting van het oorspronkelijke pakket gehandhaafd blijven.
 9. Fiber NL zal bij aanmelding een kredietcheck uitvoeren en op basis van een negatieve uitslag kan deelname worden geweigerd.
 10. In geval van het vermoeden van fraude of indien enig andere verplichting uit hoofde van de Overeenkomst(en) met Fiber NL (zoals wanbetaling) niet wordt nagekomen, heeft Fiber NL het recht de Korting stop te zetten.
 11. Annulering van de Overeenkomst(en) kan vrijblijvend binnen 14 dagen door contact op te nemen met Fiber Klantenservice: Fiber Nederland B.V., Postbus 71387, 1008 BJ, Amsterdam tel 020-7 60 50 40.
 12. Bij het voortijdig beëindigen van de Overeenkomst(en) kan een opzegvergoeding in rekening worden gebracht door Fiber NL. De specifieke hoogte van de opzegvergoeding is afhankelijk van de duur van de Overeenkomst(en) en van de resterende looptijd op het moment van beëindigen. Kijk hiervoor op www.fiber.nl.
 13. Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Fiber NL van toepassing.
Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
 • Maak kans op een jaar gratis internet!

 • Vul hieronder uw e-mailadres in en doe mee.

 • Uw informatie is beveiligd.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.