Actievoorwaarden 1 jaar gratis Fox Sports Eredivisie

 1. Deze Actievoorwaarden gelden voor de door Fiber Nederland B.V. (hierna: Fiber NL) georganiseerde “Fox Sports gratis” actie. De actie houdt in dat indien u klant wordt bij Fiber NL, u een 1 jaar gratis Fox Sports Eredivisie pakket (of 1 jaar het Fox Sports Combo pakket à € 7,50 per maand) cadeau krijgt (hierna: Cadeau).
 2. De actie loopt vanaf 20 november 2015 en zolang de voorraad strekt (op=op). De actie is uitsluitend bestemd voor consumenten en ZZP-ers (zelfstandige zonder personeel) die tijdens de actieperiode individueel klant worden bij Fiber NL en een overeenkomst aangaan met Fiber NL voor de levering van internet, televisie en telefonie (All-in-One) of een internet & TV pakket.
 3. Bestaande klanten van Fiber NL zijn uitgesloten van deze actie. Maar kunnen wel van een andere promotionele Fox Sports actie van Fiber NL gebruikmaken indien: (1) de huidige Overeenkomst vernieuwd wordt met een looptijd van tenminste 1 jaar en (2) aanmeldingen uitsluitend via MyFiber of via de Klantenservice geschieden.
 4. Fiber NL zal bij levering van de hoofddienst het Cadeau activeren. Het is niet mogelijk om het Cadeau op een later tijdstip te activeren. Het Cadeau geldt voor 12 aansluitende maanden. Bij voortijdige beëindiging vervalt het recht op het Cadeau of enige vorm van restitutie daarvan.
 5. Het Cadeau is beperkt inwisselbaar voor een ander Cadeau. Inwisselen kan uitsluitend voor de op de website van Fiber NL (www.fiber.nl) geboden alternatieven die tijdens de bestelling worden aangeboden. Deze keuze kan achteraf niet meer worden gewijzigd.
 6. Fiber NL spant zich in om voldoende Cadeaus beschikbaar te hebben. In geval van het vermoeden van fraude of indien enig andere verplichting uit hoofde van de Overeenkomst(en) met Fiber NL (zoals wanbetaling) niet wordt nagekomen, heeft Fiber NL het recht het Cadeau niet te leveren.
 7. Het Cadeau is niet inwisselbaar in contanten.
 8. Annulering van de Overeenkomst(en) kan vrijblijvend binnen 14 dagen door contact op te nemen met Fiber kKantenservice: Fiber Nederland B.V., Postbus 71387, 1008 BJ, Amsterdam tel 020-7 60 50 40.
 9. Bij het voortijdig beëindigen van de Overeenkomst(en) kan een opzegvergoeding in rekening worden gebracht door Fiber NL. De specifieke hoogte van de opzegvergoeding is afhankelijk van de duur van de Overeenkomst(en) en van de resterende looptijd op het moment van beëindigen. Kijk hiervoor op www.fiber.nl.
 10. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, tenzij anders aangegeven.
 11. Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Fiber NL van toepassing.
Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
 • Maak kans op een jaar gratis internet!

 • Vul hieronder uw e-mailadres in en doe mee.

 • Uw informatie is beveiligd.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.