1. Deze Actievoorwaarden gelden voor de door Fiber Nederland B.V. (hierna: Fiber NL) georganiseerde “Fox Sports Seizoenskaart ’17-‘18” actie. De actie houdt in dat indien u klant bent bij Fiber NL, u 1 jaar Fox Sports Eredivisie voor € 50,00 eenmalig betaalt voor de zgn. Seizoenskaart ’17-‘18, of 1 jaar het Fox Sports Compleet pakket voor € 100,00 eenmalig betaalt voor de zgn. Seizoenskaart ’17-’18 Plus (hierna: Cadeau).
  2. De actie loopt vanaf 1 juli 2017 tot en met 31 juli 2017. De actie is uitsluitend bestemd voor bestaande klanten van Fiber NL en kan alleen worden gebruikt indien er een pakket van Fiber NL actief is met een interactieve televisiedienst (zoals All-in One of internet & TV).
  3. Klanten die reeds over een Fox Sports Eredivisie of Fox Sports Compleet pakket van Fiber NL beschikken zijn uitgesloten van deze actie. Maar kunnen wel van de actie gebruikmaken indien de huidige hoofdovereenkomst vernieuwd wordt met een looptijd van tenminste 1 jaar.
  4. Fiber NL zal, indien er reeds interactieve televisie van Fiber NL actief is op het leveradres, het Cadeau binnen 5 werkdagen na aanvraag. Het is niet mogelijk om het Cadeau op een later tijdstip te activeren. Indien er nog geen interactieve televisie van Fiber NL actief is op het leveradres, zal het Cadeau worden geactiveerd op het moment van activering van de interactieve televisiedienst. Het Cadeau geldt voor 12 aansluitende maanden. Bij voortijdige beëindiging van het hoofdabonnement is geen restitutie van de maanden dat het Cadeau nog doorloopt mogelijk.
  5. Na afloop van het jaar zal het Fox Sports abonnement worden omgezet in een maandabonnement, tegen het geldende maandtarief van resp. € 7,50 voor Fox Sports Eredivisie en € 15,00 voor Fox Sports Compleet.
  6. Het Cadeau is niet inwisselbaar voor een ander Cadeau of contanten.
  7. Fiber NL spant zich in om voldoende Cadeaus beschikbaar te hebben. In geval van het vermoeden van fraude of indien enig andere verplichting uit hoofde van de Overeenkomst(en) met Fiber NL (zoals wanbetaling) niet wordt nagekomen, heeft Fiber NL het recht het Cadeau niet te leveren.
  8. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, tenzij anders aangegeven.
  9. Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Fiber NL van toepassing.

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.