Actievoorwaarden vliegtickets citytrip

 1. Deze Actievoorwaarden gelden voor de door Fiber Nederland B.V. (hierna: Fiber NL) georganiseerde “Vliegticket City trip” actie. De actie houdt in dat indien u klant wordt bij Fiber NL, u een Welkomstcadeau (hierna: Cadeau) krijgt.
 2. De actie loopt vanaf 20 oktober 2014 en zolang de voorraad strekt (op=op). De actie is uitsluitend bestemd voor consumenten en ZZP-ers (zelfstandige zonder personeel) die tijdens de actieperiode individueel klant worden bij Fiber NL en een overeenkomst aangaan met een Fiber NL voor de levering van internet, televisie en telefonie (hierna: All-in-One).
 3. Bestaande klanten van Fiber NL kunnen meedoen aan deze actie indien: (1) de huidige All-in-One Overeenkomst vernieuwd wordt met een looptijd van tenminste 2 jaar en (2) aanmeldingen uitsluitend online of via de Klantenservice (020 – 7 60 50 40) plaatsvinden.
 4. Nadat Fiber NL de All-in-One aansluiting heeft opgeleverd, alsmede het eerste (voorschot)bedrag onherroepelijk is geïncasseerd, maakt de klant aanspraak op levering van het Cadeau. Levering van het Cadeau is persoonsgebonden.
 5. Het Cadeau is niet inwisselbaar voor een ander Cadeau. Per leveringsadres kan slechts eenmaal gebruik worden gemaakt van deze actie. Fiber NL is niet aansprakelijk voor schade en/of gebre ken ontstaan tijdens de verzending of uitvoering van het Cadeau noch voor de verzilvering ervan.
 6. Fiber NL spant zich in om voldoende Cadeaus beschikbaar te hebben en zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 2 maanden, nadat voldaan is aan artikel 4, te bezorgen. Verzending vindt uitslui tend plaats op het geregistreerde leveringsadres of e-mailadres van de klant. In geval van het vermoeden van fraude of indien enig andere verplichting uit hoofde van de Overeenkomst(en) met Fiber NL niet wordt nagekomen, heeft Fiber NL het recht het Cadeau niet te verzenden.
 7. Bij wijzigingen van de Cadeaus of indien levering binnen 2 maanden niet mogelijk is, zal Fiber NL zich inspannen een vergelijkbaar Cadeau aan te bieden. Indien dit niet mogelijk is en het oorspronkelijke Cadeau is niet meer voorradig dan is Fiber NL gerechtigd om het oorspronkelijke Cadeau niet meer aan te bieden.
 8. Het Cadeau is niet inwisselbaar in contanten.
 9. Annulering van de Overeenkomsten kan vrijblijvend binnen 14 dagen door contact op te nemen met Fiber klantenservice: Fiber Nederland B.V., Postbus 71387, 1008 BJ, Amsterdam tel 020-7 60 50 40.
 10. Deelname aan deze actie houdt in dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van Flight Gift Card van Reisbureau Viajes Regalo.
 11. Bij het voortijdig beëindigen van de Overeenkomst(en) kan een opzegvergoeding in rekening worden gebracht door Fiber NL. De specifieke hoogte van de opzegvergoeding is afhankelijk van de duur van de Overeenkomst(en) en van de resterende looptijd op het moment van beëindigen. Kijk hiervoor op www.fiber.nl.
 12. Naast de in artikel 11 genoemde opzegvergoeding, heeft Fiber NL, bij voortijdige beëindiging van de Overeenkomst(en), het recht om voor het ontvangen Cadeau maximaal € 180,- inclusief btw als vergoeding bij de klant terug te vorderen.
 13. Artikel 11 en Artikel 12 zijn eveneens van toepassing in geval van afsluiting wegens wanbetaling en/of fraude.
Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
 • Maak kans op een jaar gratis internet!

 • Vul hieronder uw e-mailadres in en doe mee.

 • Uw informatie is beveiligd.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.