All-in-One Top

alles-in-1-top

Altijd het snelste internet

Voor een vaste prijs krijgt u altijd de hoogst haalbare snelheid via DSL op uw adres. Haalt u een downloadsnelheid van maximaal 20 Mb/s? Dan ontvangt u die. Heeft uw huis een DSL verbinding die al 100 Mb/s haalt? Dan krijgt u die. We upgraden het kopernetwerk in heel Nederland om iedereen van supersnel internet te kunnen laten genieten. Wanneer het netwerk bij u in de buurt is verbeterd, profiteert u automatisch van die speedupgrades. Zonder extra kosten en alleen bij Fiber NL.

Glasvezeloptie

Kies voor glasvezel om gebruik te maken van onze hoogste internetsnelheden. Tot 500 Mb/s. Een HD film downloaden in 15 seconden. Dat klinkt niet slecht.

Super compleet

Wifi-router? Inbegrepen. Mooie compacte Interactieve Settop Box HD? Inbegrepen. Kabels en plugjes? Inbegrepen. Kijken op computers, tablet of smartphone? Ook al inbegrepen! Ons All-in-One pakketten zijn super compleet!

FOX Sports Eredivisie

Met dit pakket krijgt u echt alle 116 televisiezenders (TV Start, Basis en Plus pakket). FOX Sports Eredivisie is ook inbegrepen dus u kijkt altijd alle Eredivisie, Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden live op uw tv. Even iets gemist? Met het inbegrepen opnamepakket basis kijkt u het later gewoon terug (niet vergeten op te nemen natuurlijk).

Goedkoop bellen

Goedkoop bellen tegen een laag tarief van 9 cent per minuut. Op onze telefoonlijn kunt u altijd rekenen. Met aantrekkelijk geprijsde belpakketten voor de fanatieke beller.

All-in-One Top is het toppakket voor de televisieliefhebber.

Bij dit pakket krijgt u ons meest uitgebreide zenderpakket, het opnamepakket én FOX Sports Eredivisie. Dan is er dus echt altijd iets op televisie te zien. Natuurlijk inclusief onze supersnelle internetverbinding en betrouwbare telefoonlijn. Uiteraard ook met leuke extra’s zoals gratis opnemen in de cloud, kijken op tablet of smartphone, Video on Demand, Replay TV en TV kijken via de Chromecast.

 • Waarom FiberNL

  Wij zijn een 100% Nederlandse onderneming.

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Garanties

  Installatiegarantie

  Met onze installatiegarantie weet u zeker dat u online komt. Of u het nu zelf moet doen of een monteur nodig hebt, het zal niet lang duren voordat u kunt genieten van al uw diensten. Check onze installatie voorwaarden voor meer informatie.

  Snelheidsgarantie

  Met onze snelheidsgarantie weet u zeker dat u altijd de best mogelijke snelheid krijgt binnen uw abonnement. Voor een dsl abonnement betekent dit dat u altijd de hoogst haalbare snelheid krijgt die beschikbaar is op uw adres. Voor glasvezel betekent dat u gegarandeerd de snelheid krijgt die u afneemt. Zo niet dan krijgt u uw geld terug.

  Vaste prijsgarantie

  De vaste prijsgarantie houdt in dat het maandbedrag van het, bij aanvang gekozen hoofdabonnement, niet zal wijzigen zo lang u dit abonnement blijft afnemen bij Fiber Nederland. De vaste prijsgarantie is van toepassing op het hoofdabonnement en niet op extra diensten, zoals tv- of belpakketten.

 • Levering

  Wanneer krijg ik mijn pakket?

  Na het plaatsen van uw bestelling moet u over het algemeen nog 4 tot 6 weken wachten tot wij onze diensten leveren. Heeft u gekozen voor een Doe-Het-Zelf pakket? Dan zorgen wij dat uw pakket enkele dagen voor de start van het abonnement wordt afgeleverd.

  Bedenktijd

  Na het plaatsen van uw bestelling heeft u 14 kalenderdagen bedenktijd. Wilt u het pakket liever niet? Even goede vrienden. Neem contact met ons op om de bestelling te annuleren.

 • Overstappen

  Maak gebruik van onze overstaphulp. Het enige wat u hoeft te doen is ons formulier invullen en deze opsturen naar uw oude provider.

  Nummerbehoud

  Uw oude telefoonnummer kunt u gratis bij ons blijven gebruiken. Geef dit aan bij de bestelling en dan zorgen wij dat het in orde komt.

 • Zenders

  NPO 1

  (kanaal 1)

  NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

  NPO 2

  (kanaal 2)

  NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

  NPO 3

  (kanaal 3)

  NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

  RTL 4

  (kanaal 4)

  RTL 4 is een familiezender waar vernieuwende programma’s en vertrouwde succesformule’s elkaar afwisselen. Heel veel spelshows, drama, humor en en verschillende nieuwsprogramma’s.

  RTL 5

  (kanaal 5)

  RTL 5 is een jonge spraakmakende zender voor een brede doelgroep. Op deze zenders kan genoten worden van reality-programma’s, spelshows, humor, drama en films.

  SBS 6

  (kanaal 6)

  SBS 6 is een zender voor het hele gezin met veel amusement en nieuws. Hier kan genoten worden van van series, films en talentenshows en het laatste (show)nieuws uit binnen- en buitenland.

  RTL 7

  (kanaal 7)

  RTL 7 is een zender met twee gezichten. Overdag brengt de zender al het belangrijke (zaken)nieuws. ’s Avonds verandert het in dé zender voor de man. Met ‘Meer Voor Mannen’: actie, humor, reality, nieuws en natuurlijk veel sport.

  Veronica-Disney XD

  (kanaal 8)

  Veronica is een jonge zender met veel komedie, films en nieuwsshows. Disney XD is dé zender voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Deze Disney zender laat een mix zien van live action-series, animatieseries, films en sportgerelateerde programma’s.

  Net5

  (kanaal 9)

  NET 5 is een zender die zich richt op de moderne vrouw. Het is de zender voor de liefhebber van TV en realityseries.

  RTL 8

  (kanaal 10)

  RTL 8 is een zender voor vrouwen, met veel drama, feelgood en komedie. Daarnaast kunnen kinderen tussen 3 en 9 jaar hier elke ochtend genieten van 3 uur lang Telekids met Nederlandse of Nederlands gesproken kinderprogramma’s.

  RTL Z

  (kanaal 11)

  De 24-uurs nieuwszender van RTL met een focus op zakelijk en financieel nieuws. Op deze zender wordt u 24/7 op hoogte gehouden van al het belangrijke nieuws.

  Een

  (kanaal 21)

  ÉÉN is de grootste televisiezender van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en leuke programma’s voor de hele familie.

  Canvas

  (kanaal 22)

  Canvas is het tweede net in Vlaanderen. Op deze zender vindt u veel Belgische en internationale kwalitatief hoogstaande programma’s. Met vooral in de avond veel aandacht voor diepgaande informatie en analyses.

  Ketnet

  (kanaal 23)

  De Vlaamse kinderzender gericht op de allerkleinste tot de wat oudere schoolgaande kinderen. Met een breed aanbod van leuke en soms ook informatieve programma’s.

  SBS 9

  (kanaal 38)

  SBS 9 is de zender voor films en series. Zowel nationaal als internationaal. Met elke dag weer een ander thema en elke avond een film.

  Discovery World

  (kanaal 63)

  Discovery World vertelt je over adembenemende landschappen, fascinerende mensen en ongelooflijke verhalen uit de hele wereld. Discovery World inspireert je en laat je zien hoe de wereld zich heeft ontwikkeld.

  Discovery Science

  (kanaal 64)

  Discovery Science haalt de wetenschap uit het laboratorium en plaatst het midden in het leven. Wetenschap wordt interessant, relevant en vooral… leuk!

  Animal Planet

  (kanaal 72)

  Animal Planet is de enige entertainmentzender dat zich volledig richt op dieren en natuur. Animal Planet neemt je mee naar een andere wereld en overweldigt je met het drama en de intrigerende personages van het dierenrijk.

  Nat Geo Wild

  (kanaal 83)

  Nat Geo Wild is dé zender voor liefhebbers van wildlife. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk, komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde aan bod.

  BBC Four

  (kanaal 116)

  BBC Four is het verdiepende kanaal van BBC. Met drama, documentaires, muziek, films en komedie.

  BBC Entertainment

  (kanaal 117)

  BBC Entertainment is de amusementszender van BBC. Komedie, drama en amusement. Allemaal te zien met Nederlandse ondertiteling.

  Eurosport 2

  (kanaal 132)

  Eurosport 2 is het tweede kanaal van de grootste Europese sportzender. Op deze zender is er veel aandacht voor teamsporten en de sporten die wat minder populair zijn in Europa.

  Motors TV

  (kanaal 141)

  Motors TV is het auto- en motorsportkanaal met de grootste selectie internationale races! Met jaarlijks meer dan 85 internationale raceklasses. Van de Nascar tot het FIM World Motorcros Championship.

  Nick Junior

  (kanaal 172)

  Nick Junior richt zich op peuters en kleuters met als doel om leren leuk te maken. Met 24/7 de leukste animatie- en tekenfilmseries.

  Nicktoons

  (kanaal 173)

  Het cartoon kanaal van Nickelodeon. Met overdag tekenfilms voor de jongste kijkers, terwijl er ’s avonds door de wat oudere kijken naar Engelstalige cartoons gekeken kan worden.

  Comedy Central Family

  (kanaal 186)

  Op Comedy Central Familie kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week gekeken worden naar komedie voor de hele familie.

  Comedy Central Extra

  (kanaal 187)

  Comedy Central Extra is het kanaal van Comedy Central voor de echte liefhebber. Op deze zender kan gekeken worden naar komedie met inhoud. Met veel satire en stand-up.

  Duck TV

  (kanaal 193)

  Duck TV is het televisiekannaal voor de allerjongsten onder ons. De programmering is 100% geweldloos en de uitzendingen zelf worden niet onderbroken door reclame.

  NPO Zappelin

  (kanaal 195)

  NPO Zappelin zendt 24 uur per dag en reclamevrij, de beste kinderprogramma’s van de publieke omroep uit. Vanaf 20.00 tot 04.00 uur zullen hier de programma’s van themakanaal NPO Best te zien zijn.

  Boomerang NL

  (kanaal 196)

  Boomerang zendt 24 uur per dag de beste klassieke tekenfilms uit van Warner Bros. en Hanna-Barbera. Met o.a. Bugs Bunny, Scooby Doo en The Jetsons.

  Baby TV

  (kanaal 197)

  BabyTV is ‘s werelds eerste 24-uurs kanaal voor baby’s, peuters en hun ouders, zonder reclame. Met unieke en originele programma’s die mede ontwikkeld zijn door kinderpsychologen en pedagogen, biedt BabyTV jonge gezinnen een televisiezender die hen spelenderwijs allerlei.

  CBBC

  (kanaal 198)

  CBBC is het kinderblok van de BBC voor kinderen van boven de zes jaar. De naam is een samentrekking van de vorige benaming “Children’s BBC”.

  CBeebies

  (kanaal 199)

  CBeebies is het onderdeel van BBC voor programma’s gericht op kinderen van 6 jaar of jonger.

  MTV Brand New

  (kanaal 213)

  MTV Brand New is de MTV zender met de nieuwste muziek, videoclips en concerten uit alle populaire genre’s. 24 Uur per dag!

  VH1

  (kanaal 233)

  VH1 is een muziekzender uit de VS. De zender richt zich op een iets ouder publiek dan dat van MTV met wat meer ‘volwassen’ muziek.

  VH1 Classic

  (kanaal 234)

  De zender van VH1 die zich richt op de echte klassiekers uit de jaren 60 en 70.

  Stingray Djazz

  (kanaal 235)

  Brede jazz zender voor het grote publiek. Ook met aandacht voor wereldmuziek. Met veel concerten, festivals en documentaires.

  BBC World News

  (kanaal 242)

  BBC World News is de 24-uurszender van de BBC met een mix van internationaal nieuws en documentaires.

  NPO Nieuws

  (kanaal 260)

  Op NPO Nieuws is de laatste uitzending van het NOS journaal te zien met aanvullend daarop verschillende actualiteitenrubrieken.

  NPO Politiek

  (kanaal 261)

  NPO Politiek is het themakanaal van de publieke omroep over de Nederlandse politiek. Blijft helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen op het Binnenhof met NPO Politiek

  RTL Lounge

  (kanaal 271)

  RTL Lounge biedt 24 uur per dag en 7 dagen in de week het beste aan lifestyle en drama.

  NPO Best

  (kanaal 272)

  NPO Best is een digitaal themakanaal van de publieke Omroep waarop programma’s te zien zijn die de afgelopen zestig jaar werden uitgezonden door de Publieke Omroep.

  NPO 101

  (kanaal 273)

  NPO 101 is het themakanaal van de publieke omroep gericht op de doelgroep van 13 tot 34 jaar. Hier kijk je naar nieuwe experimentele programma’s die niet op andere zenders te zien zijn. Daarnaast ook met herhalingen van NPO programma’s voor de jonge doelgroep. Deze zender wordt per 30 Juni samengevoegd met NPO Humor en NPO Best.

  E! Entertainment

  (kanaal 275)

  E! Entertainment is dé rode loper zender. Voor iedereen die gek is op Hollywood! Met het laatste nieuws over films, de filmindustrie en de sterren uit de VS.

  Horse Country TV

  (kanaal 292)

  Horse & Country TV is er speciaal voor liefhebbers van paarden en het buitenleven. Met 24 uur per dag de beste internationale hippische sportwedstrijd, reportages en documentaires.

  Ginx

  (kanaal 303)

  Ginx is een internationale zender gewijd aan games en gamescultuur. Met reviews, nieuws en verslagen.

  RTL Crime

  (kanaal 325)

  RTL Crime is de zender voor misdaadliefhebbers. Elke avond heeft een eigen thema en er zijn diverse nationale en internationale topseries te zien.

  Arte

  (kanaal 376)

  Arte is een Frans- en Duitstalige zender met een focus op cultuur. Op deze zender vind je veel muziek, films en documentaires.

  ONS

  (kanaal 377)

  ONS is er voor miljoenen vitale levensgenieters in de leeftijdscategorie 49+. Ze zijn jong van geest en gaan nog niet achter de geraniums zitten.

  NPO Cultura

  (kanaal 381)

  NPO Cultura is de zender van de publieke omroepen voor liefhebbers van kunst en cultuur. Elke dag ziet u alles over muziek, literatuur, dans, theater en film. Daarnaast heeft elke avond zijn eigen thema. Deze zender wordt per 30 Juni samengevoegd met NPO DOC en gaat verder als NPO Cultura.

  ARD

  (kanaal 391)

  ARD het eerst Duitse publieke net. Op deze zender veel nieuws, sport en entertainment.

  ZDF

  (kanaal 392)

  ZDF is de tweede Duitse publieke omroep en biedt een combinatie van nieuws en vooral ook entertainment.

  WDR

  (kanaal 393)

  WDR is een publieke Duitse zender die zich met een combinatie van cultuur en entertainment richt op de westelijke deeldstaten. Hierom ook veel regionaal nieuws.

  NDR Fernsehen

  (kanaal 394)

  NDR is de andere regionale Duitse publieke zender in het aanbod. Gericht op het noorden van Duitsland en een breed aanbod van nieuws, cultuur en entertainment.

  ProSieben

  (kanaal 395)

  ProSieben is een Duitse commerciële zender voor een breed publiek. Elke dag kan er genoten worden van de leukste films, series en spelshows.

  Sat 1

  (kanaal 396)

  Sat.1 is een bekende Duitse commerciële zender met de nadruk op amusement.

  RTL Television

  (kanaal 397)

  RTL Television is de gootste Duitse commerciële zender met programma’s voor de hele familie.

  NPO 1 GOS

  (kanaal 741)

  NPO 1 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken. NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

  NPO 2 GOS

  (kanaal 742)

  NPO 2 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken. NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

  NPO 3 GOS

  (kanaal 743)

  NPO 3 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

  TV Noord-Holland

  (kanaal 901)

  Publieke zender voor de regio Noord-Holland. Met nieuws en informatie over de provincie.

  AT5

  (kanaal 902)

  AT5 is de televisiezender voor Amsterdam en omstreken. Behalve veel nieuws ook aandacht voor sport, entertainment, cultuur en talkshows.

  TV West

  (kanaal 903)

  TV West is de regionale zender voor het noordelijke deel van Zuid-Holland. Voor al het nieuws, sport en evenementen uit de regio.

  Omrop Fryslan Televisie

  (kanaal 904)

  Dé zender voor de provincie Friesland. Met al het nieuws, sport en cultuur uit de provincie.

  TV Noord

  (kanaal 905)

  TV Noord zorgt voor de regionale nieuwsberichten en achtergronden voor de provincie Groningen.

  TV Drenthe

  (kanaal 906)

  TV Drenthe is de televisiezender waar alles te zien is over de provincie Drenthe.

  TV Oost

  (kanaal 907)

  TV Oost de regionale zender voor de provincie Overijssel.

  Omroep Flevoland TV

  (kanaal 908)

  Omroep Flevoland is de zender voor de jongste provincie in Nederland. Voor alles wat u wil weten over de provincie Flevoland stemt u af op deze zender.

  RTV Utrecht

  (kanaal 909)

  RTV Utrecht brengt u elke dag weer al het nieuws, sport en overige informatie uit de provincie Utrecht.

  TV Gelderland

  (kanaal 910)

  TV Gelderland is de regionale zender voor een breed Gelders publiek. Nieuws, sport en andere actuele programma’s over Gelderland.

  TV Rijnmond

  (kanaal 911)

  TV Rijnmond is voor iedereen die op zoek is naar het laatste (sport) nieuws uit de omgeving Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

  Omroep Zeeland TV

  (kanaal 912)

  Omroep Zeeland TV is de zender waar alle Zeeuwen op afstemmen voor het nieuws uit de provincie Zeeland.

  Omroep Brabant TV

  (kanaal 913)

  Omroep Brabant TV is de regionale TV zender met al het nieuws, weer en achtergronden uit de provincie Brabant.

  L1 TV

  (kanaal 914)

  L1 is de regionale TV zender voor de provincie Limburg. Met al het nieuws uit de omgeving en veel leuke programma’s over de provincie.

  SallandTV

  (kanaal 917)

  Salland TV brengt het meest opvallende lokale en regionale nieuws voor de regio Salland rechtstreeks uit de Hanzestad Deventer.

  TV Enschede

  (kanaal 918)

  TV Enschede brengt elke dag actueel nieuws uit Enschede via radio en televisie. Er zijn veel uiteenlopende programma’s te horen en te zien met muziek, human interest, cultuur, sport en informatie.

  Brazzers Europe

  (kanaal 954)

  Brazzers TV Europe, voorheen Private Spice is een erotiek-zender met een enorm aanbod van amateurmeiden tot de beste pornozenders. Niet geschikt voor jeugdige kijkers.

  Reality Kings TV

  (kanaal 956)

  Reality Kings TV, de 24-uurszender met ‘the best in reality porn’. Met de spannendste amateur scenes in verschillende hardcore genres waaronder MILF, College, Amateurs en Tieners.

  Meiden van Holland Hard

  (kanaal 957)

  Op Meiden van Holland Hard is 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beste Nederlandse porno die nergens anders te zien is.

 • Veelgestelde Vragen

  Wat is de glasvezeloptie?

  Standaard leveren we altijd de snelst mogelijk DSL snelheid. Wilt u echt snel internetten? Kies dan voor een glasvezelverbinding. Dan weet u zeker dat u nooit snelheid tekort komt. Met snelheden tot 500 Mb/s en net zo snel uploaden als downloaden.

  Hoeveel televisies kan ik aansluiten bij Fiber Nederland?

  Bij ons kunnen er maximaal 3 Settop Box HD worden aangesloten. Ook kunt u op een onbeperkt aantal televisies kijken met uw Chromecast.

  Kan ik dit pakket als bestaande klant ook bestellen?

  Neem hiervoor contact met ons op via MyFiber. Of bel met onze klantenservice.

  Kan ik mijn telefoonnummer meenemen naar Fiber Nederland?

  Ja dat kan. Vraag bij bestelling ‘nummerbehoud’ aan en dan zorgen wij er voor dat uw vertrouwde telefoonnummer behouden blijft.

  Kan ik met meerdere computers online?

  Dat kan! Bij ons krijg u een Wifi-router in bruikleen. Dat maakt onze verbinding meteen klaar voor meerdere systemen. Standaard kunt u tot 3 computers bekabeld aansluiten en een onbeperkt aantal apparaten via Wifi. Meer apparaten bekabeld aansluiten kan met een switch.

  Krijg ik een e-mailadres bij een Fiber Nederland abonnement?

  Bij Fiber Nederland leveren we geen e-maildienst. Dit doen wij niet, omdat veel mensen Hotmail, Outlook of Gmail gebruiken. Uw bestaande e-mail kunt u uiteraard wel bij Fiber Nederland gebruiken.

  Wat is de duur van het contract?

  Bij ons kunt u kiezen tussen een contractduur van 12 of 24 maanden. Het voordeel van een 24 maanden contract is, dat u geen aansluitkosten hoeft te betalen van €49,95.

  Wat is de beeldkwaliteit voor televisie?

  Wij leveren de hoogste beeldkwaliteit. Met alle belangrijkste zenders uiteraard in haarscherpe HD-kwaliteit.

  Kan ik mijn pakket laten installeren?

  Bij ons kunt u kiezen tussen een Doe-Het-Zelf pakket en de Uitgebreide Installatieservice. Bij deze laatste optie komt een gecertificeerde monteur alles netjes voor u aanleggen.

  Hoe kan ik televisie kijken op mijn smartphone of tablet?

  Televisie kijken op uw smartphone of tablet doet u met de Fiber Nederland TV app. Kijk voor meer informatie over de app in de Apple App Store en de Google Play Store

  Is het Doe-Het-Zelf pakket makkelijk te installeren?

  Het Doe-Het-Zelf pakket is heel eenvoudig zelf te installeren. In het pakket zit ook een duidelijke handleiding, waarmee u in een klein half uur onze apparatuur kan installeren. Check ‘m hier!

Internet opties

Maak gebruik van een razendsnelle glasvezelverbinding met de volgende glasvezelopties (alleen mogelijk indien glasvezel beschikbaar is op uw adres).

Glasvezel 100 Mb/s
€ 15,00 p/mnd

Upgrade uw verbinding naar een razendsnelle glasvezelverbinding van 100/100 Mb/s.

Glasvezel 200 Mb/s
€ 25,00 p/mnd

Upgrade uw verbinding naar een razendsnelle glasvezelverbinding van 200/200 Mb/s.

Glasvezel 500 Mb/s
€ 35,00 p/mnd

Upgrade uw verbinding naar een razendsnelle glasvezelverbinding van 500/500 Mb/s.


Televisie opties

HD Pakket
€ 4,95 p/mnd

Met het HD pakket weet u zeker dat u alle beschikbare HD zenders tot u beschikking hebt! Geniet van zeven extra zenders in HD.

Ziggo Sport Totaal
€ 14,95 p/mnd

Met Ziggo Sport Totaal mist u nooit meer een belangrijke sportevenement. U ziet wedstrijden, samenvattingen en al het sportnieuws op maar liefst zes Ziggo Sport kanalen.

FOX Sports International
€ 12,50 p/mnd

Nog meer voetbal met FOX Sports International. Volg de Bundesliga, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en de beste teams in de UEFA Europa League.

FOX Sports Compleet
€ 15,00 p/mnd

Met het FOX Sports Compleet pakket geniet u van zowel de Eredivisie als de internationale competities in het FOX International pakket. En dat tegen een voordelige combo-prijs.

Opnamepakket Plus
€ 6,95 p/mnd

Met Opnemen Plus kunt u tot 200 uur opnemen in de cloud en tot 6 zenders tegelijk. U kunt de opnames 12 maanden lang op al jouw Settop Box HD bekijken.

Extra Settop box HD
€ 4,95 p/mnd

Geniet van interactieve televisie op een extra televisie. Zo heeft u bijvoorbeeld ook het beste beeld in de slaapkamer. U kunt maximaal 2 extra settop boxen bestellen.

Film1
€ 14,95 p/mnd

Met Film1 ziet u de nieuwste blockbusters en de beste Nederlandse films op 5 reclamevrije themakanalen.


Telefonie opties

Onbeperkt bellen Vast
€ 9,95 p/mnd

Bel onbeperkt vrij naar alle vaste nummers binnen Nederland (met uitzondering van betaalde service nummers). Voor een vast bedrag per maand.

Onbeperkt bellen Vast & Mobiel
€ 14,95 p/mnd

Met onbeperkt vrij bellen vast & mobiel belt u met alles en iedereen binnen Nederland, voor een vast bedrag per maand (met uitzondering van service nummers).

Onbeperkt bellen NL & Buitenland
€ 24,95 p/mnd

Bel met dit pakket onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland en daarnaast voor 10 cent per gesprek naar vaste nummers in 27 landen (waaronder vele Europese landen, VS, Canada, Australië, Marokko en Turkije). Zo staat u zonder zorgen in contact met het buitenland.

Extra telefoonlijn
€ 4,95 p/mnd

Soms is één telefoonlijn niet genoeg. De hele dag aan de telefoon hangen en toch bereikbaar blijven. Of natuurlijk een speciaal telefoonnummer voor zakelijk gebruik. Dat kan met een extra telefoonlijn.

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
 • Maak kans op een jaar gratis internet!

 • Vul hieronder uw e-mailadres in en doe mee.

 • Uw informatie is beveiligd.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.