FOX Sports Eredivisie 1 jaar gratis bij Fiber NL

De winterstop is voor veel spelers en clubs weer de tijd om uit te kijken naar nieuwe kansen. Het transferseizoen biedt ook voor de voetbalfan mogelijkheden om nieuwe kansen te grijpen.

Misschien bent u wel klaar voor een overstap naar een een nieuwe aanbieder, die een pakket heeft dat beter bij u past. Een aanbieder die net als u ook van voetbal houdt.

Gratis sportzender bij All-in-One pakket

De laatste tijd is er veel te doen over aanbieders met gratis sportzenders. Hartstikke leuk, maar waar het echt om draait is met name de Nederlandse voetbalcompetitie. Fiber NL is de snelst groeiende provider van Nederland met snel internet, goedkoop bellen en haarscherpe televisie.

We hebben nu een actie, waar bij we een heel jaar lang FOX Sports Eredivisie weggeven. Dit bespaart zomaar 210 euro. Dat is zeker een overstap waard.

fox sports gratis

Overal beschikbaar

Fiber Nl kan in heel Nederland leveren en doet dat altijd tegen de hoogste haalbare snelheid via het kopernetwerk. En als het mogelijk is ook via glasvezel. Met de installatiegarantie is aansluiten een makkie en alle apparatuur is ook nog eens gratis in gebruik.

Bekijk op fiber.nl/foxsports de verschillende pakketten en scoor er snel een, dan weet u zeker dat u heel 2016 goed zit.