Entertainment voor op de achterbank

Een lange autorit naar de vakantiebestemming is in veel gevallen een grote uitdaging met kleine kinderen op de achterbank. Een beetje entertainment voor onderweg is geen overbodige luxe. Daarom hebben wij een aantal gave apps op een rijtje gezet waarmee de kids zich onderweg kunnen vermaken.

1. Jumbo Autobingo
Autobingo is het ideale tijdverdrijf voor op de achterbank. Je kan het alleen of met iemand spelen. Elke speler krijgt een kaart met afbeeldingen. Als je iets buiten de auto ziet dat overeenkomt met wat er op je kaartje staat dan kan je het afvinken. Een volle kaart is bingo!

2. Tayasui Sketches
Tekenen kan ook perfect op de iPad. Tayasui Sketches is hier uitstekend geschikt voor. De app heeft een simpel interface zodat je snel aan de slag kunt zonder allerlei complexe opties. Een goede vervanger van een kleurboek.

3. Memory voor kinderen en kleuters
Memory, oud maar goud! Een ouderwets spel maar dan in een nieuw jasje. De app heeft alles wat je van het klassieke spelletje verwacht. Je kan alleen spelen, samen of tegen de klok.

4. Landkaartenquiz
Voor vertier onderweg is de landkaartenquiz een aanrader. De app tovert een afbeelding van een land of werelddeel tevoorschijn en jij mag raden welk land het is. Voor de kids is het ook een handige app om aan de topografische kennis te werken.

5. Let’s Create
De creatievelingen onder ons kunnen in Let’s Create zich helemaal uitleven. Binnen de app kan je allemaal leuke en gekke kunstwerken in elkaar knutselen. Zo is verveling op de achterbank zeker uitgesloten.

We wensen u en uw gezin een prettige vakantie en een fijne reis naar de bestemming!