Fiber Nederland start met Raad van Advies

Een kind van 12 heeft soms een betere kijk op de toekomst dan de oud CEO van Shell; dat is iets waar wij in geloven. Om deze reden zijn we momenteel op zoek naar u, onze klant, om plaats te nemen in de Raad van Advies. Jong, oud, afkomst of leeftijd, het maakt ons niet uit.

Iedere dag werken wij aan het verbeteren van onze service en dienstverlening. Hierover zijn we graag open en eerlijk. In dit proces zijn wij dol op feedback.

En van wie kunnen we dat beter krijgen dan van onze klant? U bent immers degene die dagelijks gebruik maakt van onze diensten. Feedback uit een betere hoek is er niet. We bouwen hard aan de toekomst…en doen dat heel graag samen met u! Uw persoonlijke advies helpt daarbij enorm.

Met de Raad van Advies willen we een platform bieden waarin u uw wensen en ideeën aan kwijt kunt. We streven ernaar om zo een evenwichtige groep klanten bij elkaar te brengen.

Zit u vol met goede ideeën of wensen voor Fiber Nederland en wilt u dit graag delen? Dan houden we graag een plek voor u vrij in onze Raad van Advies. U kunt zich aanmelden onder vermelding van uw klantnummer via raadvanadvies@fiber.nl. We horen graag van u!