Medewerker aan het woord: Brian

Wat is je naam?brian booms

Mijn naam is Brian. Ik ben woonachtig in Haarlem en werk bij Fiber als Senior klantenservice en Online Coördinator. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld. Niet als voetballer, maar als scheidsrechter voor de KNVB. Afgelopen seizoen leidde ik veel wedstrijden in de Eredivisie van de A-junioren. Dit seizoen maak ik de overstap naar het senioren voetbal.

Wat is je functie bij Fiber?

Als senior medewerker op de klantenservice ben ik actief op alle service kanalen en kom ik in aanraking met allerlei uiteenlopende vragen. Hierin probeer ik iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als online coördinator monitor ik alles wat er gebeurt op social media. Op interessante onderwerpen of leuke ontwikkelingen spring ik in, zodat we u hierover hoogte kunnen houden via Facebook en Twitter.

Wat beteken jij voor onze klanten?

Op het moment dat de klant problemen wil laten oplossen ben ik in veel gevallen het 1e aanspreekpunt. Als u ooit een probleem heeft gehad dan is de kans aanzienlijk dat ik hierover met u contact heb gehad. Via Facebook, Twitter of telefoon sta ik u dan te woord. Voor iedere klant haal ik alles uit de kast om alles zo snel mogelijk op te lossen.

Wat is je grootste uitdaging binnen Fiber?

Uit het oplossen van uw klachten of problemen haal ik het meeste voldoening. Vanuit dat opzicht is ieder telefoontje of bericht via Facebook een nieuwe uitdaging. Zo probeer ik van een negatieve ervaring een positieve te maken.

Wat is je mooiste ervaring bij Fiber?

De uitbreiding van mijn takenpakket als online coordinator is voor mij tot nu toe een hoogtepunt geweest. Het geeft een goed gevoel dat je inzet wordt gewaardeerd en dat een mogelijkheden tot groei zijn. Die kansen liggen er zeker bij Fiber en daar kan je zelf op inspringen.

Heb je tips voor aankomende collega’s

Sta open voor hetgeen wat op je afkomt en wees daarbij ook leergierig. Dan biedt Fiber allerlei mogelijkheden. Er gaat veel informatie op je af komen. Als je bereid bent om hier mee aan de slag te gaan dan zal je het zeker naar je zin hebben!