Medewerker aan het woord: Robert

Wat is je naam?robert pieket
Mijn naam is Robert Pieket en ben 30 jaar oud. Opgegroeid in Rotterdam. Kan ik ook niet helpen 😉
Sinds een half jaar ben ik samen met m’n vriendin Sophie de trotse eigenaar van een mooi huis in Den Haag. Op de momenten dat ik niet aan het werk ben, rij ik graag op mijn racefiets door de natuur of ga ik een drankje doen met vrienden. Als nieuwbakken huisbezitters moeten we soms ook verplicht naar de woonboulevards…hopelijk komt daar snel een einde aan! ☺

Wat is je functie bij Fiber?
Ik ben de Channel Manager bij Fiber Nederland. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de verkoop bij de kanalen: Klantenservice, Telemarketing en Huis-aan-huisverkoop.

Wat beteken jij voor onze klanten?
Ik zorg ervoor dat onze klantenservice agents goed getraind worden en helemaal up-to-date zijn wat onze huidige pakketsamenstelling betreft.
Ook train ik de agents om in het telefoongesprek uw behoefte als klant in kaart te brengen en dit te vertalen naar een pakket aanbod die op uw wens is samengesteld.

Wat is je grootste uitdaging binnen Fiber?
Voordat ik bij Fiber kwam, werkte ik bij een grote telecomaanbieder. Daar konden er soms maanden over heen gaan voordat het aanbod wijzigde. Bij Fiber zitten we (gelukkig) kort op de bal, zodat we niet achter de concurrentie aan lopen. Voor mij ligt de uitdaging in alle personen en afdelingen tijdig te instrueren en/of te trainen.

Heb je tips voor aankomende collega’s
Blijf met zoveel mogelijk collega’s in contact, ook met de mensen van afdelingen waar je minder mee te maken hebt. Zo zorg je ervoor dat je beter begrijpt waar we als bedrijf mee bezig zijn en waarom we dit doen. Er komt zeker een moment waarvan je denkt: “Dit kan ik in mijn werkzaamheden heel goed gebruiken.”

Wat zijn je plannen voor kerstmis?
Mijn schoonouders hebben een prachtig huis in het midden van Frankrijk. Wat is “ geluksvogel” eigenlijk in het Frans? We vieren daar met de hele familie kerstmis en met een beetje geluk hebben we sneeuw tot aan onze knieën. Ik kan niet wachten tot het zo ver is! Ik wens u alvast fijne feestdagen en een goed 2017.