Een weekend vol sport

Helaas is het Nederlands Elftal niet aanwezig op het EK-voetbal in Frankrijk. Het leek daarom even wachten op nieuw Nederlands succes in de sport. Maar dit blijkt allerminst het geval. Voor alle liefhebbers van Nederlandse sporters valt er dit weekend genoeg te beleven. Max Verstappen gaat voor zijn 2e Grand Prix overwinning in de straten van Monaco, Steven Kruijswijk heeft de eindzege van de Giro D’Italia binnen handbereik en Kiki Bertens doet het verrassend goed op Roland Garros.

Waar kunt u deze toppers dit weekend volgen?

Max Verstappen

Max woont in Monaco en rijdt daarom dit weekend een thuiswedstrijd. In de eerste trainingen behaalde hij een 4e en een 5e plaats wat genoeg perspectief biedt voor op zijn minst een plaats op het podium.

De race is te volgen via Ziggo Sport Select of voor de mensen met All-in-one Top via het Duitse RTL. Zondag om 14.00 is de start.

max verstappen

Steven Kruijswijk

Met nog 2 etappes voor de boeg maakt Steven Kruijswijk een grote kans om de overwinning te pakken in de Giro D’Italia. Morgen is er nog een bergachtige rit die voor verschuivingen in het klassement kan zorgen. Er is dus nog niets beslist.

Via de NOS kan je zaterdag en zondag de ontknoping volgen. De geschatte aankomsttijd ligt rond 17.00.

steven-kruijswijk

Kiki Bertens

Kiki Bertens zet haar goede vorm door op Roland Garros. In het enkelspel heeft ze zich geplaatst voor de 3e ronde en in het dubbelspel is ze doorgedrongen tot de 2e ronde. Morgen neemt Bertens het om 11.00 op tegen de Russische Darja Kasatkina in het enkelspel. Via Eurosport of de livestream op de website van de NOS hoeft u niets te missen.

Kiki Bertens