Fiber en duurzaam ondernemen

Door over te stappen naar glasvezel worden de mensen bij elkaar gebracht en wordt informatie toegankelijker. Daarnaast biedt het ook veel mogelijkheden. Fiber gaat mee met de toekomst en dat willen we graag met u delen. Duurzaam ondernemen dat is de toekomst.

Om daar dagelijks gebruik van te maken kiezen wij voor een waardevol product, voor iedereen, denken we aan het milieu én kiezen we voor positieve bedrijfsvoering.

Kiezen voor glasvezel

Door over te stappen naar glasvezel, kiest u voor een beter en sneller contact tussen mensen. Dat is toch de moeite waard? Zo kunt u snel contact onderhouden met mensen, hoe ver weg ze ook zijn. Het is goed om daar aan te denken, want ook dat is de toekomst! Daarin moeten we duurzaam zijn en zorgen dat het voor iedereen betaalbaar is.

Fiber is er voor iedereen
Fiber Nederland is er voor iedereen. We geloven in een verbetering van de kwaliteit van het leven, die voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk moet zijn. Daarom is bij ons iedereen welkom en bieden wij de laagste prijs. U kunt onze prijs vergelijken met andere aanbieders en ook dan komt u snel tot deze conclusie!

Milieu en duurzaam ondernemen

Glasvezel hoort bij duurzaam ondernemen. Het is immers de eerste techniek die is gemaakt voor dataverkeer. Glasvezel is erg snel en efficiënt. Het verbruikt namelijk 62% minder energie dan internet via de koperlijn. Een goede reden om dus ook zelf voor glasvezel te kiezen, want ook u denkt dan aan het milieu.

Positieve bedrijfsvoering bij Fiber
Positief zijn, dat zijn we uiteraard. Wij maken graag veel positieve keuzes in ons dagelijkse werk. Zaken doen op een positieve manier, elkaar helpen waar we kunnen en samen klaarstaan voor onze klanten. Wilt u ook glasvezel en kunnen wij u helpen? Wij staan graag voor u klaar!

Lees hier meer over ons.