Internet leveren aan Samuel L. Jackson!

Dat de cast en crew voor de film The Hitman’s Bodyguard voor enkele dagen in Amsterdam waren neergestreken zal vrijwel niemand ontgaan zijn. Wat echter niemand heeft kunnen zien, was dat Fiber NL de internetverbindingen op de set leverde voor de complete cast waaronder Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds. Een knappe prestatie die binnen een dag tot stand kwam.

13590432_1801751540059090_4411210934551501188_n

Complete straten stonden vol met productiebussen en camerawagens en grachten werden afgezet voor de opnames in Amsterdam. De productie trok een hoop bekijks en veel mensen hebben een glimp kunnen opvangen van de aanwezige sterren cast. En zoals het Hollywood sterren betaamt hadden deze zo hun eigen wensen op de set. Eén hiervan was een eigen supersnelle internet verbinding. Fiber Nederland had de eer deze te mogen verzorgen.

Daan Hamoen van Fiber NL: “We werden bij benaderd met vraag of we dezelfde dag nog de internet verbindingen konden leveren voor een tweetal tijdelijke productie locaties in het centrum van de stad. Hier stonden onder andere de trailers van de Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds. Dat deden we uiteraard graag én met succes. Te zien aan de hoeveelheid data die over lijnen ging werd door de heren dankbaar gebruik van de verbindingen gemaakt. We zijn er best trots op te kunnen zeggen dat wij een stukje hebben meegewerkt aan de productie van deze blockbuster.”