Medewerker aan het woord: Martijn

Wat is je naam?

Mijn naam is Martijn van den Bosch en ik woon in Rotterdam. Sinds afgelopen april ben ik werkzaam bij Fiber NL als online marketeer. In mijn vrije tijd speel ik voetbal in een vriendenteam bij Soccer Boys en zoek ik graag de gezelligheid op om een hapje of drankje te gaan doen in de stad.

Wat is je functie bij Fiber?

Als online marketeer beheer en organiseer ik alle online uitingen die afkomstig zijn vanuit Fiber. Vanuit deze rol zorg ik ervoor dat wij u op de juiste momenten informeren over onze producten, nieuwe acties en de beste deals.

Wat beteken jij voor onze klanten?

Fiber is een unieke speler op de markt van de internetaanbieders met vernieuwende kernwaarden. Hier probeer ik onze bestaande klant, maar ook de nieuwe klant, van op de hoogte te brengen. Hiervoor zetten we uiteenlopende middelen zo goed mogelijk in. Uiteindelijk wil ik zoveel mogelijk mensen kunnen voorzien van onze diensten.

Wat is je grootste uitdaging binnen Fiber?

De grootste uitdaging is het om mezelf dagelijks weer in de klant te verplaatsen en om vanuit dit punt de beste keuzes te maken. We willen zoveel mogelijk mensen de producten van Fiber laten ervaren. Hier kom ik dagelijks mijn bed voor uit! Daarnaast gaan de ontwikkelingen op online gebied ontzettend snel, wat veel nieuwe kansen biedt. Het is een uitdaging om hier op in te springen zonder de dagelijkse werkzaamheden en lopende producten uit het oog te verliezen.

Wat is je mooiste ervaring bij Fiber?

In de periode dat enkele andere providers hun tarieven gingen verhogen hebben we ontzettend veel internetgebruikers attent gemaakt over wat er gaande was. Met onze vaste prijs garantie wilden we deze groep wakker schudden. Dat was goed gelukt!

Heb je tips voor aankomende collega’s

Denk vooral in kansen en mogelijkheden en laat jezelf niet belemmeren. Ik heb gemerkt en gezien dat goede ideeën snel omgezet kunnen worden in acties. Maak hier vooral gebruik van zou ik zeggen!