Rookmelder zou verplicht moeten worden

rookmelder SmartAlarmBrandweer Nederland heeft onlangs aangekondigd dat iedereen verplicht een rookmelder zou moeten hebben. Het is veel veiliger voor iedereen en daar heeft zij gelijk in. Daarom speelt Fiber hier op in en wanneer u nu voor een goed alarm kiest, hoort daar ook een rookmelder bij.

Als u thuis bent, u bent aan het werk, aan het koken of u slaapt, de rookmelder zal het altijd doen en hierdoor weet u wanneer er brand ontstaat. U bent veel veiliger in uw eigen huis. Het is belangrijk dat u aan de veiligheid in en om het huis denkt.

Blijft u deze zomer thuis? Ook dan is een alarm een goede keuze. U kunt een dagje weggaan of buiten zijn en binnen niet alles horen. Het alarm, dat Fiber nu aanbiedt, is de oplossing om u te ontzorgen. U kunt na plaatsing van het alarm voortaan zorgeloos van een dagje weg genieten!

Via de app en pushberichten wordt u namelijk direct op de hoogte gebracht indien er iets aan de hand is bij uw thuis. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze SmartAlarm productpagina.