Twente buitengebied Tubbergen krijgt glasvezel

Wow. Het is gewoon gelukt.

Het buitengebied van Tubbergen krijgt glasvezel! Ruim 55 procent van het gebied heeft zich in de periode tot 19 oktober 2015 aangemeld voor een abonnement. Een fantastisch resultaat.

Nog niet aangemeld?
Heeft u zich nog niet aangemeld of twijfelt u nog, dan blijft onze speciale aanbieding voor het gebied nog tot 16 november 2015 van kracht. Cogas zal voor deze aanmeldingen geen aansluitkosten (van € 239,-) in rekening brengen.
Ga naar de Twente buitenaf pagina en doe de postcodecheck om u nog snel aan te melden.

twente buitenaf banner

Hoe nu verder?
Nu kan het ‘echte’ werk beginnen en kan het begin worden gemaakt voor de aanleg van uw glasvezelaansluiting. Op korte termijn komt de aannemer bij iedereen langs om te kijken waar de aansluiting in uw woning precies gemaakt gaat worden. Kort daarop zal de eerste schop al de grond in gaan. De verwachting is dat begin volgend jaar de eerste bewoners al gebruik kunnen maken van hun glasvezeldiensten. Cogas zal met haar uitvoerende partners verantwoordelijk zijn voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in de regio.

Grofweg zal de aanleg gebeuren in de volgende fases:

1.Aanleg in de straat
Cogas legt het glasvezelnetwerk aan van deur tot deur. Over de exacte planning van de aanleg zal door Cogas worden gecommuniceerd.

2. Verbinding naar de woning
Om de woning te koppelen aan het glasvezelnetwerk wordt de glasvezelkabel aangelegd vanuit de straat naar de woning.

3. Aansluiting in een woning
De glasvezelkabel ligt nu onder de grond tot aan de voorgevel van de woning. Er wordt een afspraak gemaakt om de glasvezelaansluiting in de woning te realiseren.

4. Gebruik maken van uw glasvezelaansluiting
De glasvezelaansluiting is technisch klaar voor gebruik. Als u heeft aangegeven om uw diensten zsm te laten activeren, zullen we dit vanaf dit moment doen. Anders sluiten we u aan op de datum die u heeft aangegeven. Vanaf dat moment kan er gebruik worden gemaakt van de diensten.

Wanneer alle werkzaamheden zijn afgerond en alles netjes werkt, kunt u met trots zeggen dat úw aanmelding bij Fiber Nederland heeft bijgedragen aan een toekomst waar iedereen over tientallen jaren nog veel plezier aan zal beleven…
In de tussentijd zullen wij u uiteraard op de hoogte houden!