Fiber Nederland wint SLOOPdeCRISIS.nl collectief

Consumentencollectief SLOOPdeCRISIS.nl biedt goedkope Alles in Eén pakketten aan. Ruim 590.000 inschrijvers krijgen een aanbieding voor internet, telefonie en televisie van providers Vodafone en Fiber Nederland.

SLOOPdeCRISIS.nl startte vorig jaar samen met het televisieprogramma ‘Dubbeltje op z’n kant’ met het werven van mensen die willen besparen op hun vaste lasten. Het bleek een succes want SLOOPdeCRISIS.nl bedong de scherpste tarieven van alle consumentencollectieven en zorgde voor een besparing van gemiddeld € 1.202,- per ingeschreven huishouden.

Fiber is uitgeroepen tot 1 van de winnaars van SLOOPdeCRISIS.nl voor Alles in Een. Voor Fiber Nederland is het in korte tijd het tweede consumentencollectief dat ze winnen na ‘Twente Kiest Zelf’. Gaby ter Keurs van Fiber NL; ‘Wij proberen ons met name te onderscheiden door net even dat beetje extra te doen met o.a. leuke diensten en de overstap zonder gedoe. En natuurlijk doen we dat voor een faire prijs. Maar we willen met name laten zien dat je als huishouden echt een hoop kunt besparen. SLOOPdeCRISIS.nl is daar een geweldig initiatief voor.’

Via www.sloopdecrisis.nl is voor de inschrijvers die zich tot en met 6 januari jl. hebben ingeschreven de actie al beschikbaar. Nieuwe inschrijvers krijgen de mogelijkheid mee te doen vanaf begin maart.

Over Fiber Nederland

Fiber NL is de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland, door supersnel internet, goedkope telefonie en haarscherpe televisie tegen een de beste prijs te leveren. Fiber NL is inmiddels in heel Nederland beschikbaar. Als het niet via glasvezel kan, dan kan het via de bestaande infrastructuur. Kijk voor meer informatie en de beschikbaarheid op www.fiber.nl

Over SLOOPdeCRISIS.nl

De missie van MindGrind is om consumentenmarkten op te schudden. SLOOPdeCRISIS.nl is gericht op de kracht van het collectief en komt samen in actie voor de laagste vaste lasten. Hierdoor kan een huishouden substantieel besparen op de kosten van energie, zorgverzekeringen, Alles-in-1 (TV, Internet en Bellen), mobiele telefonie, auto- en overige schadeverzekeringen.