Review Fiber SmartAlarm op ComputerTotaal

Fiber.nl_SmartAlarm2_higresSinds een klein half jaar kunt u als klant van Fiber Nederland ook kiezen voor het SmartAlarm. Een draadloos alarm wat geheel via internet werkt en uw huis beveiligd tegen inbraak, brand en waterschade.

Wijzelf zijn natuurlijk heel enthousiast over dit alarm, maar het is natuurlijk nog veel leuker als een onafhankelijk iemand net zo enthousiast is over ons product. Twee weken geleden werden we daarom heel blij toen we de review van ComputerTotaal zagen over het Fiber SmartAlarm.

Deze review, geschreven door Elmar Rekers, liegt er namelijk niet om. Naast een paar kleine minpuntjes, is hij over het algemeen meer dan te spreken over het Fiber SmartAlarm. Ons product krijgt daarom ook 4 van de 5 sterren toebedeeld. Iets waar we uitermate tevreden mee zijn, maar ons er ook toe aanzet om te zorgen dat we ook die 5e ster zullen halen in de toekomst.

Hieronder geven we een korte samenvatting van de review op ComputerTotaal.

De afgelopen jaren heb ik al aardig wat “slimme” alarmsystemen mogen testen. Het SmartAlarm van Fiber is echter de eerste set die me daadwerkelijk een veilig gevoel gaf, en daarmee stijgt het systeem toch wel boven het gros van zijn concurrenten.

Zijn de sensors geplaatst, is de camera opgehangen en heb je de basiscentrale op de juiste plek bevestigd en aangemeld? Dan is de verdere optimalisatie van het slimme alarm gelukkig kinderlijk eenvoudig.

Het belangrijkste hierbij vind ik dat de meldingen razendsnel worden doorgegeven en dat ik tot op heden nog nooit een valse melding heb ontvangen.

Daarnaast zijn ook de hoge mate van personalisatie, de nauwkeurige meldingen en de eenvoudige manier waarop het systeem is uit te breiden prijzenswaardig.

Het is absoluut een van de meest betrouwbare alarmsystemen die er momenteel voor consumenten te koop is.

Lees de hele review van het Fiber SmartAlarm op de website van ComputerTotaal.

Daarnaast zijn we ook op een aantal andere sites genoemd, welke een eigen visie werpen op de werking van het Fiber SmartAlarm. U kunt meer reviews lezen over ons alarm op:

Fiber SmartAlarm op DutchCowboys
Fiber SmartAlarm op iCulture
Fiber SmartAlarm op GadgetGear