Internet of Things gaat het aantal smartphones in 2018 overstijgen

De ontwikkelingen gaan ontzettend snel en wij houden ervan! Ericsson bracht deze week een interessant rapport uit over Internet of Things. Dit staat voor de ontwikkeling van apparaten die tegenwoordig ook verbonden zijn met het internet. In het rapport staat dat in 2018 Internet of Things het aantal smartphones zal overstijgen. Dit houd dus in dat er in 2018 meer apparaten met het internet verbonden zullen zijn dan mensen.

Internet-of-Things

Wat kunnen we met deze ontwikkeling?

Grote kans dat er nu al bepaalde apparatuur in uw huishouden verbonden is met het internet. Bijvoorbeeld uw Smart TV. Verder kunt u denken aan een beveiligingssysteem dat u op afstand kunt beheren of een wasmachine die met een touch op de smartphone aangezet kan worden.

Een ander mooi voorbeeld zijn de smart cities. In smart cities zijn diverse systemen en apparaten met elkaar verbonden. Dit helpt om energie te besparen, om verkeersdoorstroming te verbeteren of om te detecteren of en waar er straatverlichting kapot is.

Wij blijven de nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen omdat we dit ontzettend leuk vinden. Verder vragen wij ons altijd af hoe we met de nieuwe technologieën ons en uw leven leuker en aangenamer kunnen maken. Hiermee proberen we stap voor stap onze diensten te verbeteren!