Extra functionaliteiten voor onze Interactieve HD TV

Het leven leuker en gemakkelijker maken is ons motto.. Met het nieuws wat wij u vandaag brengen denken we daarin weer geslaagd te zijn. Dag en nacht werken we aan nieuwe functies en proberen we onze Interactieve HD TV nog verder te verbeteren. Soms naar aanleiding van onderzoek en soms naar aanleiding van wat we zelf thuis graag zouden willen. Afgelopen nacht hebben we een update van onze Interactieve TV platform doorgevoerd die eigenlijk alles bevat; leuker, gemakkelijker en de rest van het jaar voor u als trouwe klant ook nog eens helemaal gratis!

Hieronder hebben we een paar van de leukste verbeteringen voor u opgesomd.

Replay TV

Met Replay TV vanaf nu programma’s tot wel 7 dagen terug in de tijd. Via de TV gids kunt u naast kijken wat er straks komt nu ook terug bladeren naar wat al geweest is. Replay TV is beschikbaar voor NPO 1, 2 & 3, RTL 4, 5, 7 & 8, SBS 6, Net5 en Veronica.

Seizoensopname

Bent u een vaste volger van een specifiek programma of serie? Dan kunt u met uw opnamepakket nu instellen dat alle toekomstige afleveringen worden opgenomen. Nooit meer erachter komen dat uw ingestelde opname mislukt is doordat er ineens een voetbal wedstrijd was. Dat is nog eens handig toch?

Zap langs uw favoriete zenders

Vanaf nu zijn uw favorieten niet alleen meer zichtbaar in de TV gids maar is het ook mogelijk ze te gebruiken als verkorte zenderlijst. In normale mensentaal, zappen langs uw favorieten via onze handige TV widget. De widget krijgt u naar voren op uw scherm door op uw afstandbediening naar boven of beneden te drukken op de vierpuntsdruktoets.

Pincodes

Tijdens het gemakkelijker maken van onze Interactieve HD TV dienst kwamen we ook onze standaard pincodes tegen. Makkelijke nummers vinden wij bijvoorbeeld 0000 en 1234 maar dat waren onze standaard pincodes niet. In de doorgevoerde verbeteringen hebben we de standaard pincodes aangepast.

De nieuwe standaard pincodes zijn:
Bestellen van films : 0000
Bekijken van zenders met ouderlijk toezicht : 1234
Heeft u in het verleden al eigen pincodes ingesteld dan blijven deze ongewijzigd.

Klok

Tja… Het lijkt zo simpel maar toch ontbrak het tot op heden, de klok in de informatiebalk tijdens het zappen. Vanaf nu zit de klok erin.

Zoals gezegd krijgt u als trouwe klant al deze functionaliteit tot einde van het jaar helemaal gratis. Na deze periode stopt het automatisch, hier hoeft u niks te doen. Tegen het einde van de periode zullen we informeren hoe, indien gewenst, u de nieuwe functionaliteiten kunt behouden.

Heel veel kijkplezier!