Nieuwe series in juli bij HBO

In juli kunt u weer genieten van een nieuw seizoen Ballers, maar ook de miniserie The Night Of en de nieuwe serie Vice Principals gaan in première.

Ballers

Dwayne ‘The Rock’ Johnson keert terug als Spencer Strasmore. Geniet van de ballers, de vrouwen, de auto’s en de extravagante levensstijl. En onthoudt, je bent niemand totdat je vijanden maakt. Bekijk hieronder de eerste trailer voor Ballers! Ballers ziet u weer wekelijks vanaf 18 juli.

The Night Of

Steven Zaillian en Richard Price zijn verantwoordelijk voor de Night Of, een achtdelige miniserie van HBO dat het juridisch systeem in Amerika uitlicht. De serie volgt het politieonderzoek en procedures van Rikers Island, waar de verdachte zijn rechtszaak afwacht. De verdacht is Nasir Khan (Riz Ahmed). Een brave student die na een wilde nacht plots wakker wordt naast een vermoord meisje. Hij heeft geen idee wat er is gebeurd… Bekijk hieronder de eerste teaser. Kijk vanaf 11 juli naar deze nieuwe miniserie.

Vice Principals

Neal Gamby and Lee Russell zijn deze zomer jouw Vice Principals. Deze nieuwe komedieserie van HBO is gemaakt door Danny McBride en Jody Hill en volgt twee mensen op een middelbare school die in de running zijn voor vice principal. Vice Principals gaat 18 juli in première bij HBO.