Waar ligt glasvezel?

De laatste jaren hebben steeds meer mensen interesse in glasvezel. Waarom zou die interesse er zijn? Omdat glasvezel ruimte biedt aan vooruitgang. Het is iets voor nu en voor in de toekomst. Ons land is klaar voor glasvezel. Steeds meer gemeenten maken de keuze en sluiten zich ook aan bij glasvezel. Het is wel een hele klus om alle huishoudens in Nederland aan te sluiten op glasvezel. Dit gaat dan ook niet van de ene dag op de andere, hier is een goede planning en tijd voor nodig. Er zijn al ruim twee miljoen huishoudens aangesloten. Er wordt daarbij een vaste en succesvolle aanpak gehanteerd. Dagelijks komen er veel huishoudens bij die ook gebruik maken van glasvezel. Wilt u graag weten of dat uw woning ook al is aangesloten op glasvezel of dat u binnenkort wordt aangesloten? Dan kunt u van de postcodecheck gebruik maken en bekijken of uw gemeente al is aangesloten.

Glasvezel zorgt voor vrijheid

U kunt er nu achter komen of uw woning al is aangesloten voor glasvezel. Als dat zo is dan kunt u snel van alle voordelen profiteren, want met glasvezel heeft u snel internet met de hoogste uploadsnelheid. Met een eigen glasvezelverbinding hoeft u niets meer te delen met uw buren in de wijk. U kunt met glasvezel tegelijkertijd razendsnel internetten, tv kijken en bellen zonder aan kwaliteit of snelheid in te leveren. Maar u ontdekt alle mogelijkheden en voordelen met glasvezel natuurlijk ook het liefst zelf!

Doe de postcodecheck

Ervaar het nu zelf en ontdek of uw gemeente is aangesloten op glasvezel. Er kan nu gebruik worden gemaakt van de online postcodecheck. U voert uw postcode in en dan ziet u meteen of u bent aangesloten op glasvezel. Misschien zijn ze bij u in de wijk bezig met de aanleg van glasvezel, dan kunt u ook naar de planning kijken en zien wanneer uw straat aan de beurt is. Mocht het zover zijn, dan kunt u nu de keuze maken en een abonnement afsluiten, alles in één? De keuze is aan u, maar u ontdekt meteen alle voordelen als u kiest voor glasvezel! Heeft u eenmaal glasvezel ervaren dan zult u nooit meer zonder willen.