Kaspersky Total Security.
Al uw apparaten veilig.

Bescherm uw internet privacy, bankzaken en bestanden.

Op uw computer, smartphone én tablet.

Kaspersky Total Security – Multi-Device 2016 biedt de ultieme beveiliging voor computers, tablets en telefoons. Krachtige beveiligingstechnologieën beschermen uw privacy, geld, identiteit, foto’s en uw gezin tegen virussen en internetdreigingen.


Logos
kaspersky
*De eerste gratis maand is van toepassing op de pakketten voor 3 en 5 apparaten.

Even invullen en klaar.

Vul het formulier hiernaast in en ben vanaf morgen 100% optimaal beveiligd. Zo wordt internetten pas echt zorgeloos.

1 apparaat € 2,50 p/mnd

Bescherm uzelf tegen alle bedreigingen op het internet. De licentie kunt u gebruiken op uw smartphone, tablet en/of computer.

3 apparaten € 3,50 p/mnd

Bescherm uzelf tegen alle bedreigingen op het internet. De licentie kunt u gebruiken op uw smartphone, tablet en/of computer.

5 apparaten € 5,00 p/mnd

Bescherm uzelf tegen alle bedreigingen op het internet. De licentie kunt u gebruiken op uw smartphone, tablet en/of computer.


Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Fiber Nederland van toepassing. Fiber NL zal binnen maximaal 3 werkdagen Kaspersky Total Security activeren. Na de activatie ontvangt u een e-mail met hierin een downloadlink en een persoonlijke code waarmee u uw pakket kunt activeren.

Na het activeren is Kaspersky Total Security maandelijks opzegbaar via MyFiber.

LET OP! Na de eerste gratis maand zal de dienst betaalt worden voortgezet. Het bedrag dat in rekening wordt gebracht is afhankelijk van het door u gekozen pakket.

Kaspersky

Ja, beveilig mij met Kaspersky.

Hierbij ga ik akkoord met de actievoorwaarden*.
*Deze velden zijn verplicht

Uw online leven optimaal beveiligd.

Met een gratis My Kaspersky-account kunt u uw beveiliging beheren voor al uw computers, tablets en telefoons… …overal waar u internettoegang hebt.

U kunt de beveiligings- en licentiestatus van elk apparaat controleren, belangrijke beveiligingsinstellingen aanpassen en gratis updates van Kaspersky Lab downloaden.


Waarom is Kaspersky beter

dan gratis anti-virus software?

Kaspersky Total Security 2017 Gratis anti-virus software
Anti virus beveiling
Anti spam beveiling
Procative Detective van nieuwe malware
Automatische software updates voor extra beveiling
Anti-Phishing beschermt je persoonlijke informatie
Anti-Blocker verhelpt blokkades op je pc door trojans
Safe Money beveiligt je online financiële transacties
Two Way Firewall blokkeert aanvallen van hackers
Kinderen veilig en verantwoord online met ouderlijk toezicht
AndroidTM Beveiliging voor tablets en smartphones
Bescherming van je Mac-apparaten
Wachtwoord Beheer beveiligt al je online accounts
Geplande automatische back-ups van je digitale bestanden

Computer virus

Een computervirus (in het dagelijks taalgebruik wordt meestal kortweg over virus gesproken) is een vorm van schadelijke software (malware). Het is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen, bijvoorbeeld in bestanden van een besturingssysteem. Computervirussen worden als schadelijk beschouwd omdat ze schijfruimte en computertijd in beslag nemen van de besmette computers. In ernstige gevallen kunnen virussen binnenin de computer schade aanrichten, bijvoorbeeld het wissen en verspreiden van gevoelige gegevens. In zeer ernstige gevallen kan de gebruiker zelfs de totale controle over de computer verliezen.

Malware

Malware is elke software die gebruikt wordt om computersystemen te verstoren, gevoelige informatie te verzamelen of toegang te krijgen tot private computersystemen. Het woord is een samentrekking van het Engelse malicious software (kwaadaardige software, soms schadelijke software). Malware veronderstelt kwade opzet.

Phishing

Phishing is een vorm van internetfraude. Het bestaat uit het oplichten van mensen door ze te lokken naar een valse (bank)website, die een kopie is van de echte website, om ze daar – nietsvermoedend – te laten inloggen met hun inlognaam en wachtwoordof hun creditcardnummer. Hierdoor krijgt de fraudeur de beschikking over deze gegevens met alle gevolgen van dien. De fraudeur doet zich hierbij voor als een vertrouwde instantie, zoals een bank. De meeste vormen van phishing gebeuren via e-mail. De slachtoffers worden hierbij met een e-mail naar deze valse website gelokt. De mail bevat een link naar de (valse) website met het verzoek om zogenaamd “de inloggegevens te controleren”.

Trojans

Trojans zit in een programma dat door de gebruiker wordt geïnstalleerd. Deze functie kan toegang tot de geïnfecteerde computer verschaffen aan kwaadwillenden en zo schade toebrengen aan de computergegevens of de privacy van de gebruiker. worden vaak verstuurd als bijlage bij een e-mail, of vermomd als liefdesbrief of pornografisch materiaal, maar ze kunnen ook via chatprogramma’s worden verspreid of verstopt zitten in programma’s die gedownload worden van een website.

Firewall

Een firewall is een systeem dat de middelen van een netwerk of computer kan beschermen tegen misbruik van buitenaf.

Spam

Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten en is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Onder deze term vallen ongewenste e-mails en reclameboodschappen op websites (onder andere fora). Spam is moeilijk te definiëren. Niet ieder initiatief van een persoon of organisatie om contact te leggen is spam. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie, omdat een bericht wordt gestuurd aan een groep die veel groter is dan de potentiële doelgroep. Omdat deze afbakening te maken heeft met de proporties, zou je verwachten dat het moeilijk is om te bepalen of een bericht spam is. Vanwege de enorme schaal waarop spammers opereren is het in de meeste gevallen echter zeer duidelijk.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.