Zoek in ons Hulp Centrum.

• Wat zijn de systeemvereisten voor Kaspersky?

Operating systems and hardware requirements

• Microsoft Windows XP Home Edition / Professional SP3 (32-bit) / SP2 (64-bit)
        • Intel Pentium 1 Ghz of sneller
        • 512 MB beschikbaar RAM
      • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Ultimate SP2 of later
      • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate / Enterprise SP1 of later
      • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise
      • Microsoft Windows 8.1 (Windows 8.1 Update) / Pro / Enterprise
      • Microsoft Windows 10 / Pro / Enterprise TH2
        • Intel Pentium 1 Ghz of sneller
        • 1 GB (32-bit) / 2 GB (64-bit) beschikbaar RAM

Restrictions:

• Microsoft Internet Explorer 10 en 11 met de nieuwe Windows gebruikers interface stijl zijn niet ondersteund. Om toegang te kijken tot de My Kaspersky portal, adviseren we het gebruik van Microsoft Internet Explorer 9.0 of later.
      • Beveiligde Keyboard Input en de Kaspersky Protection extension functionaliteit zijn niet ondersteund in Microsoft Edge.
      • Sommige programma’s zijn gelimiteerd in 64-bit operating systems.
      • Installation Assistant is niet beschikbaar voor dynamische drivers.
      • Webcam beveiliging is alleen beschikbaar voor ondersteunende webcam modellen
      • Windows To Go technologie is niet ondersteund.
    • Wat zijn de systeemvereisten voor Kaspersky?

Operating systems and hardware requirements

• Microsoft Windows XP Home Edition / Professional SP3 (32-bit) / SP2 (64-bit)
        • Intel Pentium 1 Ghz of sneller
        • 512 MB beschikbaar RAM
      • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Ultimate SP2 of later
      • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate / Enterprise SP1 of later
      • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise
      • Microsoft Windows 8.1 (Windows 8.1 Update) / Pro / Enterprise
      • Microsoft Windows 10 / Pro / Enterprise TH2
        • Intel Pentium 1 Ghz of sneller
        • 1 GB (32-bit) / 2 GB (64-bit) beschikbaar RAM

Restrictions:

• Microsoft Internet Explorer 10 en 11 met de nieuwe Windows gebruikers interface stijl zijn niet ondersteund. Om toegang te kijken tot de My Kaspersky portal, adviseren we het gebruik van Microsoft Internet Explorer 9.0 of later.
      • Beveiligde Keyboard Input en de Kaspersky Protection extension functionaliteit zijn niet ondersteund in Microsoft Edge.
      • Sommige programma’s zijn gelimiteerd in 64-bit operating systems.
      • Installation Assistant is niet beschikbaar voor dynamische drivers.
      • Webcam beveiliging is alleen beschikbaar voor ondersteunende webcam modellen
      • Windows To Go technologie is niet ondersteund.
Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
  • Maak kans op een jaar gratis internet!

• Vul hieronder uw e-mailadres in en doe mee.

• Uw informatie is beveiligd.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.