Hallo Rutten!
Tijd voor glasvezel.


Beoordelingen

Son   

"Ik had veel eerder moeten overstappen. De internetverbinding is sneller dan bij mijn vorige provider en ook heb ik geen last meer van storingen. Het is fijn om op je Wi-Fi verbinding aan te kunnen, en ik hoop dat jullie deze goede lijn door kunnen zetten."

Cuijk   

"Het fijne aan Fiber is dat prijs en kwaliteit in verhouding staan. Je krijgt waar voor je geld en dat is in internetwereld lang niet altijd vanzelfsprekend. In het verleden heb ik het internet, televisie en bellen bij verschillende providers afgenomen en ging ik altijd op zoek naar het goedkoopste abonnement. Dit was de grootste fout die ik kon maken, want het internet werkte vaker niet dan wel. Bij Fiber betaal ik een faire prijs voor snel en betrouwbaar internet,

...more
Josepha    Cuijk   

"Het fijne aan Fiber is dat prijs en kwaliteit in verhouding staan. Je krijgt waar voor je geld en dat is in internetwereld lang niet altijd vanzelfsprekend. In het verleden heb ik het internet, televisie en bellen bij verschillende providers afgenomen en ging ik altijd op zoek naar het goedkoopste abonnement. Dit was de grootste fout die ik kon maken, want het internet werkte vaker niet dan wel. Bij Fiber betaal ik een faire prijs voor snel en betrouwbaar internet, scherpe televisie en veel belminuten."


Internet in Rutten

Fiber Nederland en internet in Rutten gaan uitstekend samen. Dagelijks leveren wij aan veel inwoners uit [CITY} internet met supersnelheden tot wel 500 Mb/s, haarscherpe televisie en kraakheldere telefonie. Deze inwoners profiteren van stabiel internet, dat klaar is voor de toekomst. Zo kunt u met méérdere apparaten allemaal tegelijk maximaal up- en downloaden. Dat is toch prachtig?

De vraag is wanneer wij ook u, als inwoner van Rutten, mogen verwelkomen bij onze Fiber Nederland community. Doe de postcodecheck, kijk welke internetabonnementen er op uw adres beschikbaar zijn en laat ons weten wanneer u klaar bent voor de overstap naar sneller internet in Rutten.

Internet bellen tv in Rutten

Onze internet pakketten bieden voor ieder wat wils. Zo kunt u kiezen uit het alles-in-1 pakket, bestaande uit internet, bellen en tv in Rutten. Ook is het mogelijk om alleen voor internet te kiezen. Het aanbod aan internetpakketten verschilt per postcode, dus is het verstandig om de postcodecheck aan de rechterkant van het beeldscherm in te vullen. Komt u er niet uit? Chat dan met onze klantenservice.

 • Alles in één nu met deze voordelen

  • Goedkoper bellen, interactieve TV en supersnel internet.
  • Geen aansluitkosten, alle apparatuur gratis.
  • Snelheids-, Glasvezel- én Installatie Garantie.
  • Extra’s: gratis FOX Sports Eredivisie 1, dubbele snelheid en veel HD.
  Vergelijk onze alles-in-1 pakketten

 • Internet
  • Snelheden van 50 Mb/s tot wel 1000 Mb/s
  • Altijd net zo snel up- als downloaden
  • Gegarandeerde snelheden via glasvezel
  live_tv
  Televisie
  • ca. 40 haarscherpe TV zenders in HD
  • Kijk TV op uw PC, tablet & smartphone
  • Mogelijkheden voor extra zenders/opties

  Telefonie
  • Tot 30% goedkoper bellen naar alle nrs.
  • Gratis onderling bellen & klantenservice
  • Gratis nummerbehoud & voicemail
  image tv glasvezel

Zo. Dat is wat we doen.

We hebben ook onze voordelen op een rijtje gezet.

Stel uw pakket samen

Altijd onze vaste lage prijs garantie.

Wij geloven in een lange termijnrelatie. Bij die lange termijnrelatie hoort een eerlijke en goede prijs. Voor nu, maar ook voor in de toekomst. Bij ons zult u dus geen jaarlijkse prijsverhoging krijgen zoals u dat wellicht kent van de grote partijen.

Goede service. We zijn één en al oor.

U verwacht van ons een goed product met goedwerkende diensten. Dat krijgt u dus ook van ons. Mocht er toch wat mis zijn bel onze klantenservice en we lossen het voor u op!.

Optimaal genieten van TV en online TV.

U kiest hoe u tv wilt kijken. We hebben verschillende televisiepakketten waarmee u zelf kiest hoeveel zenders u beschikbaar wilt hebben en hoeveel u hiervoor kwijt wilt zijn.

Daarnaast kijkt u ook via de Fiber TV App op uw smartphone, laptop of tablet naar uw beschikbare zenders op opnames.

Gratis bellen naar andere klanten.

Bellen is al duur genoeg en daar willen wij graag verandering in brengen. Naast dat wij al een van de goedkoopste tarieven hanteren voor bellen naar vast en mobiel, kunt u ook nog eens geheel gratis bellen naar andere klanten. Ook onze klantenservice en uw voicemail kunt u kosteloos raadplegen. Da’s fijn!

Alles zelf in de hand zonder extra kosten.

Bij ons krijgt u geen onnodige e-mailadressen, dure muziekdiensten of andere kabelabonnementen waar u geen gebruik van maakt. Bent u een maandje op vakantie? Zet uw extra bel- en televisie opties aan en uit, wanneer u dat wilt.

Glasvezel snelheidsgarantie.

Heeft u de beschikking over glasvezel? En kiest u ook voor glasvezel internet? Dan krijgt u bij ons een snelheidsgarantie. Zo weet u zeker dat u de snelheid waar u voor betaald ook daadwerkelijk krijgt.

De beste Wifi Router!

Onze abonnees krijgen de Fritz!box, de door de consumentbond als beste geteste Wifi routers van dit moment.

Opnemen “in de cloud”.

Het grote voordeel van opnemen in the cloud is dat opgenomen programma’s op alle andere Settop boxen en via de Fiber App teruggekeken kunnen worden op bijvoorbeeld een tablet of smartphone. Heeft u beneden in de woonkamer een programma opgenomen en wilt u dit later in uw televisie op uw slaapkamer terugkijken, dan kan dat gewoon!

100% installatiegarantie.

Alles valt of staat natuurlijk met het goed installeren van uw diensten. U heeft hierin de keuze om dit direct door onze monteurs te laten doen of om het zelf te installeren. Kiest u voor de zelf installeren, dan dan krijgt u van ons de installatiegarantie. Hierbij zullen we u volledig ondersteunen. Als u er niet uitkomt. Heeft u alles goed gedaan en werkt het dan nog niet? Dan sturen wij uiteraard kosteloos een monteur bij u langs om het alsnog in orde te maken. Daarmee heeft u de garantie dat de installatie altijd lukt.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.