Hallo Ter Apel!
Tijd voor glasvezel.


Beoordelingen

Axel   

"Ik heb er persoonlijk weinig begrip voor hoe sommige providers met je om kunnen gaan. Naast verhalen van vrienden kan ik zelf ook een aantal akelige ervaringen met de klantenservice van diverse providers opnoemen. Bij het afsluiten van een abonnement heb ik contact met de klantenservice van Fiber. Deze mensen begrijpen wat service is, hebben geduld met je en tonen begrip. Heel fijn om te weten dat er ook nog bedrijven zijn die wel weten hoe je service moet leveren.

...more
Etienne    Axel   

"Ik heb er persoonlijk weinig begrip voor hoe sommige providers met je om kunnen gaan. Naast verhalen van vrienden kan ik zelf ook een aantal akelige ervaringen met de klantenservice van diverse providers opnoemen. Bij het afsluiten van een abonnement heb ik contact met de klantenservice van Fiber. Deze mensen begrijpen wat service is, hebben geduld met je en tonen begrip. Heel fijn om te weten dat er ook nog bedrijven zijn die wel weten hoe je service moet leveren. "

Schoorl   

"Top klantenservice bij Fiber! Ik had problemen met het installeren van het doe-ik-zelf pakket. Het zou heel makkelijk moeten zijn, maar ik had er uiterste moeite mee. Gelukkig wist de meneer van de klantenservice het probleem direct in kaart te brengen en nam hij alle tijd om mij door de installatie heen te helpen. Een goede eerste indruk, dat houd ik er aan over!"


Goedkoop internet in Ter Apel

Goedkoop internet in Ter Apel, wie wil dat nou niet? Wij bieden het u graag aan, dan profiteert u ook meteen van supersnel internet. U heeft een eigen supersnelle verbinding met het internet waar u van gaat genieten. Ook uw TV is haarscherp en uw telefoon laat uw oren klapperen als u voor een alles in een pakket kiest van Fiber Nederland. Ontdekt u daarom nu wat wij voor u kunnen bieden. Een vaste lage prijs en het best beschikbare netwerk, dat is waar u bij ons van gaat genieten!

Internet beschikbaarheid in Ter Apel

Voordat u uw abonnement bij ons afsluit, is het altijd belangrijk om de beschikbaarheid op uw adres in Ter Apel te checken. Dit kan namelijk per adres verschillen en komt doordat het netwerk soms net iets anders is aangelegd. Via de postcode check hiernaast weet u direct welke internetdiensten wij bij u in Ter Apel te bieden hebben. Vragen kunt u altijd stellen aan onze klantenservice, ook via de live chat zijn wij bereikbaar.

 • Alles in één nu met deze voordelen

  • Goedkoper bellen, interactieve TV en supersnel internet.
  • Geen aansluitkosten, alle apparatuur gratis.
  • Snelheids-, Glasvezel- én Installatie Garantie.
  • Extra’s: gratis FOX Sports Eredivisie 1, dubbele snelheid en veel HD.
  Vergelijk onze alles-in-1 pakketten

 • Internet
  • Snelheden van 50 Mb/s tot wel 1000 Mb/s
  • Altijd net zo snel up- als downloaden
  • Gegarandeerde snelheden via glasvezel
  live_tv
  Televisie
  • ca. 40 haarscherpe TV zenders in HD
  • Kijk TV op uw PC, tablet & smartphone
  • Mogelijkheden voor extra zenders/opties

  Telefonie
  • Tot 30% goedkoper bellen naar alle nrs.
  • Gratis onderling bellen & klantenservice
  • Gratis nummerbehoud & voicemail
  image tv glasvezel

Zo. Dat is wat we doen.

We hebben ook onze voordelen op een rijtje gezet.

Stel uw pakket samen

Altijd onze vaste lage prijs garantie.

Wij geloven in een lange termijnrelatie. Bij die lange termijnrelatie hoort een eerlijke en goede prijs. Voor nu, maar ook voor in de toekomst. Bij ons zult u dus geen jaarlijkse prijsverhoging krijgen zoals u dat wellicht kent van de grote partijen.

Goede service. We zijn één en al oor.

U verwacht van ons een goed product met goedwerkende diensten. Dat krijgt u dus ook van ons. Mocht er toch wat mis zijn bel onze klantenservice en we lossen het voor u op!.

Optimaal genieten van TV en online TV.

U kiest hoe u tv wilt kijken. We hebben verschillende televisiepakketten waarmee u zelf kiest hoeveel zenders u beschikbaar wilt hebben en hoeveel u hiervoor kwijt wilt zijn.

Daarnaast kijkt u ook via de Fiber TV App op uw smartphone, laptop of tablet naar uw beschikbare zenders op opnames.

Gratis bellen naar andere klanten.

Bellen is al duur genoeg en daar willen wij graag verandering in brengen. Naast dat wij al een van de goedkoopste tarieven hanteren voor bellen naar vast en mobiel, kunt u ook nog eens geheel gratis bellen naar andere klanten. Ook onze klantenservice en uw voicemail kunt u kosteloos raadplegen. Da’s fijn!

Alles zelf in de hand zonder extra kosten.

Bij ons krijgt u geen onnodige e-mailadressen, dure muziekdiensten of andere kabelabonnementen waar u geen gebruik van maakt. Bent u een maandje op vakantie? Zet uw extra bel- en televisie opties aan en uit, wanneer u dat wilt.

Glasvezel snelheidsgarantie.

Heeft u de beschikking over glasvezel? En kiest u ook voor glasvezel internet? Dan krijgt u bij ons een snelheidsgarantie. Zo weet u zeker dat u de snelheid waar u voor betaald ook daadwerkelijk krijgt.

De beste Wifi Router!

Onze abonnees krijgen de Fritz!box, de door de consumentbond als beste geteste Wifi routers van dit moment.

Opnemen “in de cloud”.

Het grote voordeel van opnemen in the cloud is dat opgenomen programma’s op alle andere Settop boxen en via de Fiber App teruggekeken kunnen worden op bijvoorbeeld een tablet of smartphone. Heeft u beneden in de woonkamer een programma opgenomen en wilt u dit later in uw televisie op uw slaapkamer terugkijken, dan kan dat gewoon!

100% installatiegarantie.

Alles valt of staat natuurlijk met het goed installeren van uw diensten. U heeft hierin de keuze om dit direct door onze monteurs te laten doen of om het zelf te installeren. Kiest u voor de zelf installeren, dan dan krijgt u van ons de installatiegarantie. Hierbij zullen we u volledig ondersteunen. Als u er niet uitkomt. Heeft u alles goed gedaan en werkt het dan nog niet? Dan sturen wij uiteraard kosteloos een monteur bij u langs om het alsnog in orde te maken. Daarmee heeft u de garantie dat de installatie altijd lukt.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.