Verbind uzelf met The Internet of Things

Wij bieden klanten naast internet, tv en telefonie nu ook het Fiber SmartAlarm aan: een draadloos alarmsysteem dat beschermt tegen inbraak, waterschade, brand en koolmonoxide. Het alarm werkt geheel via internet, waardoor gebruikers het systeem overal in en buiten huis kunnen bedienen via pc, tablet of smartphone. Met het Fiber SmartAlarm spelen we in op de huidige smart home-trend en stellen we u hiermee in staat uw thuisnetwerk nog vaker en slimmer te gebruiken.

Als u voor het Fiber SmartAlarm kiest, dan kiest u voor een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem. Dit alarmsysteem is geheel draadloos en communiceert online binnen uw huis of bedrijf. U kunt dankzij het Fiber SmartAlarm altijd een oogje in het zeil houden ook wanneer u niet in de buurt bent.

De mogelijkheden met Fiber SmartAlarm

Vanaf nu bedient u uw draadloos alarm overal en altijd. Het systeem biedt u verschillende unieke functies. U kunt het systeem namelijk zo instellen dat u altijd op de hoogte bent van (ongewenste) ontwikkelingen in uw huis. Ideaal als u bijvoorbeeld een dagje weggaat of op vakantie gaat. Via de SmartCam kunt u live meekijken, als deze is geplaatst in of rondom uw huis of bedrijf.

Het kan zijn dat het alarm afgaat, dan krijgt u direct een melding via een pushbericht of SMS*. U kunt zelf SmartMessages aanmaken die aangeven wanneer bijvoorbeeld de kinderen thuiskomen, wanneer de post wordt bezorgd of andere handelingen die thuis gebeuren. U weet hierdoor altijd en overal dat het thuis in orde is en dat is een goede manier van beveiligen, een beveiliging die u ontzorgt.

*Voor SMS en pushberichten heeft u een abonnement nodig. Dit is niet verplicht, maar voor optimale veiligheid hebben wij 3 type abonnementen. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar. Bekijk hier de abonnementen >

Snel installeren en gemakkelijk te gebruiken

Het Fiber SmartAlarm systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig te installeren is. Iedereen kan deze alarminstallatie bedienen zonder ingewikkelde handleidingen nodig te hebben. Fiber SmartAlarm kunt u draadloos en zonder te boren installeren. Er zijn vier eenvoudige stappen die u gaat doorlopen en dan werkt het alarmsysteem binnen 20 minuten.

De bediening gaat zeer eenvoudig via de applicatie en My.Fiber.nl omgeving, waarin u apparaten kunt koppelen aan het systeem. Fiber SmartAlarm is namelijk meer dan alleen een inbraakalarm! U kunt het Basis Alarmpakket eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld een camera, rookmelder, lekkagemelder of een slimme koppeling maken met de thermostaat.

Fiber SmartAlarm meldkamer

Het Fiber SmartAlarm kan gekoppeld worden aan en van de grootste en betrouwbaarste meldkamers van Nederland. Deze meldkamer heeft een PAC 1 vergunning.

De koppeling tussen Fiber SmartAlarm en de meldkamer is compleet online te beheren via de applicatie en My.Fiber.nl. Zo zet u bijvoorbeeld vanuit de auto, onderweg naar uw vakantiebestemming, nog even snel voor 7 dagen de beveiliging On Demand aan. Dat is pas een nieuwe manier van beveiligen!

Kwaliteit en service

Fiber SmartAlarm maakt gebruik van gecertificeerde hardware (volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2), deze staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zijn bijvoorbeeld alle bewegingssensoren huisdiervriendelijk. Daardoor kunt u het systeem zo instellen dat het niet op de beweging van uw dieren reageert.

Op het Fiber SmartAlarm geldt een jarenlange storingvrije ervaring met de hardware leverancier. Maar ook een basisunit die functioneert als er geen stroom en/of internet is, waardoor uw alarm ten alle tijden actief blijft.
Betrouwbaarheid staat voorop! Er wordt altijd gestreefd naar tevreden klanten! Dus als u vragen heeft, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht bij de ClientCare.

Instructiefilmpjes Fiber SmartAlarm

Bedieningspaneel

Hier vindt u de instructie voor de installatie van het Fiber Smart Alarm bedieningspaneel.

Raam/deurcontact

Hier vindt u de instructie voor de installatie van het Fiber Smart Alarm raam/deurcontact.

Bewegingsmelder

Hier vindt u de instructie voor de installatie van het Fiber Smart Alarm bewegingsmelder.

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
  • Maak kans op een jaar gratis internet!

  • Vul hieronder uw e-mailadres in en doe mee.

  • Uw informatie is beveiligd.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.