TV Start. In
basis al heel
compleet.

TV Start Pakket

zenderpakketten-start

Haal meer uit uw TV

Bij Fiber Nederland vinden wij dat u recht heeft op méér. Daarom geven wij u, naast 38 nationale en regionale tv- en radiozenders, ook toegang tot video on demand, programma gemist en de elektronische tv gids.

TV kijken waar en wanneer u dat wilt

Download de Fiber TV app voor iOS of Android en live TV kijken via tablet, smartphone of pc is een droom die uitkomt. Tijd voor een bakje koffie? Bij Fiber Nederland houdt u de touwtjes in handen en kunt u live TV programma’s ieder moment pauzeren, en later verder kijken.

Live TV Streamen

Is er niets bijzonders op TV? Met een Google Chromecast is uw smartphone, tablet of laptop dé afstandsbediening. Zo kunt u onbeperkt YouTube video’s bekijken of NETFLIX series afspelen op uw televisie.

TV Start pakket, een goede keus.

Duikt u met de keuze voor interactieve televisie een nieuwe wereld in? Dan is het TV Start Pakket wellicht een geschikt tv-pakket om mee te starten.

Ieder moment van de dag heeft u toegang tot 36 nationale en regionale TV- en radiozenders, van waanzinnige kwaliteit. En dat is niet het enige. Het TV Start Pakket geeftu namelijk de mogelijkheid om 12 tv-zenders in HD te kijken. Dan gaat u pas echt genieten.

 • Waarom FiberNL

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Zenders

  NPO 1

  (kanaal 1)

  NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

  NPO 2

  (kanaal 2)

  NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

  NPO 3

  (kanaal 3)

  NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

  RTL 4

  (kanaal 4)

  RTL 4 is een familiezender waar vernieuwende programma’s en vertrouwde succesformule’s elkaar afwisselen. Heel veel spelshows, drama, humor en en verschillende nieuwsprogramma’s.

  RTL 5

  (kanaal 5)

  RTL 5 is een jonge spraakmakende zender voor een brede doelgroep. Op deze zenders kan genoten worden van reality-programma’s, spelshows, humor, drama en films.

  SBS 6

  (kanaal 6)

  SBS 6 is een zender voor het hele gezin met veel amusement en nieuws. Hier kan genoten worden van van series, films en talentenshows en het laatste (show)nieuws uit binnen- en buitenland.

  RTL 7

  (kanaal 7)

  RTL 7 is een zender met twee gezichten. Overdag brengt de zender al het belangrijke (zaken)nieuws. ’s Avonds verandert het in dé zender voor de man. Met ‘Meer Voor Mannen’: actie, humor, reality, nieuws en natuurlijk veel sport.

  Veronica-Disney XD

  (kanaal 8)

  Veronica is een jonge zender met veel komedie, films en nieuwsshows. Disney XD is dé zender voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Deze Disney zender laat een mix zien van live action-series, animatieseries, films en sportgerelateerde programma’s.

  Net5

  (kanaal 9)

  NET 5 is een zender die zich richt op de moderne vrouw. Het is de zender voor de liefhebber van TV en realityseries.

  RTL 8

  (kanaal 10)

  RTL 8 is een zender voor vrouwen, met veel drama, feelgood en komedie. Daarnaast kunnen kinderen tussen 3 en 9 jaar hier elke ochtend genieten van 3 uur lang Telekids met Nederlandse of Nederlands gesproken kinderprogramma’s.

  RTL Z

  (kanaal 11)

  De 24-uurs nieuwszender van RTL met een focus op zakelijk en financieel nieuws. Op deze zender wordt u 24/7 op hoogte gehouden van al het belangrijke nieuws.

  Een

  (kanaal 21)

  ÉÉN is de grootste televisiezender van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en leuke programma’s voor de hele familie.

  Canvas

  (kanaal 22)

  Canvas is het tweede net in Vlaanderen. Op deze zender vindt u veel Belgische en internationale kwalitatief hoogstaande programma’s. Met vooral in de avond veel aandacht voor diepgaande informatie en analyses.

  Ketnet

  (kanaal 23)

  De Vlaamse kinderzender gericht op de allerkleinste tot de wat oudere schoolgaande kinderen. Met een breed aanbod van leuke en soms ook informatieve programma’s.

  SBS 9

  (kanaal 38)

  SBS 9 is de zender voor films en series. Zowel nationaal als internationaal. Met elke dag weer een ander thema en elke avond een film.

  NPO Nieuws

  (kanaal 260)

  Op NPO Nieuws is de laatste uitzending van het NOS journaal te zien met aanvullend daarop verschillende actualiteitenrubrieken.

  Arte

  (kanaal 376)

  Arte is een Frans- en Duitstalige zender met een focus op cultuur. Op deze zender vind je veel muziek, films en documentaires.

  NPO 1 GOS

  (kanaal 741)

  NPO 1 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken. NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

  NPO 2 GOS

  (kanaal 742)

  NPO 2 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken. NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

  NPO 3 GOS

  (kanaal 743)

  NPO 3 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

  TV Noord-Holland

  (kanaal 901)

  Publieke zender voor de regio Noord-Holland. Met nieuws en informatie over de provincie.

  AT5

  (kanaal 902)

  AT5 is de televisiezender voor Amsterdam en omstreken. Behalve veel nieuws ook aandacht voor sport, entertainment, cultuur en talkshows.

  TV West

  (kanaal 903)

  TV West is de regionale zender voor het noordelijke deel van Zuid-Holland. Voor al het nieuws, sport en evenementen uit de regio.

  Omrop Fryslan Televisie

  (kanaal 904)

  Dé zender voor de provincie Friesland. Met al het nieuws, sport en cultuur uit de provincie.

  TV Noord

  (kanaal 905)

  TV Noord zorgt voor de regionale nieuwsberichten en achtergronden voor de provincie Groningen.

  TV Drenthe

  (kanaal 906)

  TV Drenthe is de televisiezender waar alles te zien is over de provincie Drenthe.

  TV Oost

  (kanaal 907)

  TV Oost de regionale zender voor de provincie Overijssel.

  Omroep Flevoland TV

  (kanaal 908)

  Omroep Flevoland is de zender voor de jongste provincie in Nederland. Voor alles wat u wil weten over de provincie Flevoland stemt u af op deze zender.

  RTV Utrecht

  (kanaal 909)

  RTV Utrecht brengt u elke dag weer al het nieuws, sport en overige informatie uit de provincie Utrecht.

  TV Gelderland

  (kanaal 910)

  TV Gelderland is de regionale zender voor een breed Gelders publiek. Nieuws, sport en andere actuele programma’s over Gelderland.

  TV Rijnmond

  (kanaal 911)

  TV Rijnmond is voor iedereen die op zoek is naar het laatste (sport) nieuws uit de omgeving Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

  Omroep Zeeland TV

  (kanaal 912)

  Omroep Zeeland TV is de zender waar alle Zeeuwen op afstemmen voor het nieuws uit de provincie Zeeland.

  Omroep Brabant TV

  (kanaal 913)

  Omroep Brabant TV is de regionale TV zender met al het nieuws, weer en achtergronden uit de provincie Brabant.

  L1 TV

  (kanaal 914)

  L1 is de regionale TV zender voor de provincie Limburg. Met al het nieuws uit de omgeving en veel leuke programma’s over de provincie.

  SallandTV

  (kanaal 917)

  Salland TV brengt het meest opvallende lokale en regionale nieuws voor de regio Salland rechtstreeks uit de Hanzestad Deventer.

  TV Enschede

  (kanaal 918)

  TV Enschede brengt elke dag actueel nieuws uit Enschede via radio en televisie. Er zijn veel uiteenlopende programma’s te horen en te zien met muziek, human interest, cultuur, sport en informatie.

 • Veelgestelde Vragen

  Hoe kan ik het TV Start Pakket bestellen?

  Bij Fiber Nederland houden we het graag eenvoudig. Daarom ontvangt u het TV Start Pakket automatisch wanneer u een abonnement (Alles-in-1 pakket of het Internet + TV Pakket) bestelt.

  Is het TV Start Pakket op al mijn TV’s beschikbaar?

  Op elke aangesloten TV (max. 3), waar een Settop box HD op aangesloten is, kunt u de zenders uit het TV Start Pakket bekijken.

  Is opnemen met het TV Start Pakket mogelijk?

  Nee, dit is niet mogelijk. Hier zal u een speciaal opnamepakket, die wij aanbieden, voor moeten aanschaffen.

  Is pauzeren van live TV Programma’s mogelijk?

  Ja, dit is mogelijk. Met de afstandsbediening kunt u programma’s eenvoudig pauzeren, afspelen en terugspoelen. Perfect voor wanneer u trek heeft in een bakje koffie!

  Is het apparatuur voor het TV Start Pakket gratis?

  Bij Fiber Nederland ontvangt u de Settop Box HD en alle andere apparatuur gratis in bruikleen. Het enige wat wij hier voor vragen is een borg van 49 euro. Kijkt u televisie op meerdere televisies? Dan is het huren of kopen van een extra TV Settop box HD een goede optie.

  Uit welke extra zenderpakketten kan ik kiezen?

  Het TV Start Pakket kunt u uitbreiden met TV Basis of het Digitaal Plus pakket. Met deze pakketten krijgt u nog meer TV zenders. Ook premium zenders zoals Fox Sports zijn tegen extra betaling beschikbaar.

  Hoe en waar kan ik het TV Start Pakket opzeggen?

  Het kan natuurlijk voorkomen dat u het TV Start pakket wilt opzeggen. Na de eerste contacttijd kunt u het TV Start Pakket op elk gewenst moment opzeggen via de klantenservice. U stapt dan over op een Internet Only of een Internet + Bellen pakket.

Televisie opties

TV Basis
€ 7,95 p/mnd

Met het TV Basis pakket, breidt u het TV Start pakket uit met 38 TV zenders waarvan bijna 10 in HD kwaliteit. Daarnaast hoeft u niet meer stil te zitten, want u beschikt met het Basis pakket ook direct over meer dan 100 radiozenders.

Digitaal Plus
€ 9,95 p/mnd

Met het Digitaal Plus pakket kiest u voor het meest uitgebreide zenderpakket. 40 extra kanalen met o.a. extra kinderzenders, sportzenders en erotiek. Bekijk onze zenderlijst voor het volledige aanbod.

HD Pakket
€ 4,95 p/mnd

Met het HD pakket weet u zeker dat u alle beschikbare HD zenders tot u beschikking hebt! Geniet van zeven extra zenders in HD.

Fox Sports 1 Eredivisie
Gratis € 5,00 p/mnd

Met Fox Sports 1 Eredivisie kijkt u altijd de beste wedstrijden uit de Nederlandse competities en beker. Ieder competitie weekend ziet u minimaal 5 live wedstrijden en altijd alle samenvattingen en goals. Actie: Nu gratis bij een All-in-One of Internet&TV pakket

Ziggo Sport Totaal
€ 14,95 p/mnd

Met Ziggo Sport Totaal mist u nooit meer een belangrijke sportevenement. U ziet wedstrijden, samenvattingen en al het sportnieuws op maar liefst zes Ziggo Sport kanalen.

FOX Sports International
€ 12,50 p/mnd

Nog meer voetbal met FOX Sports International. Volg de Bundesliga, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en de beste teams in de UEFA Europa League.

FOX Sports Eredivisie
€ 7,50 p/mnd

Beleef alles wat de Eredivisie te bieden heeft met FOX Sports Eredivisie. Alle live wedstrijden, samenvattingen, reacties, statistieken het laatste voetbalnieuws. Met o.a. KNVB Beker, Jupiler League en alle wedstrijden van de Nederlandse teams in de UEFA Europa League.

FOX Sports Compleet
€ 15,00 p/mnd

Met het FOX Sports Compleet pakket geniet u van zowel de Eredivisie als de internationale competities in het FOX International pakket. En dat tegen een voordelige combo-prijs.

Opnamepakket Basis
€ 4,95 p/mnd

Met Opnemen Basis kunt u tot 50 uur opnemen in de cloud en tot 3 zenders tegelijk. U kunt de opnames 6 maanden lang op al jouw Settop Box HD bekijken.

Opnamepakket Plus
€ 6,95 p/mnd

Met Opnemen Plus kunt u tot 200 uur opnemen in de cloud en tot 6 zenders tegelijk. U kunt de opnames 12 maanden lang op al jouw Settop Box HD bekijken.

Extra Settop box HD
€ 4,95 p/mnd

Geniet van interactieve televisie op een extra televisie. Zo heeft u bijvoorbeeld ook het beste beeld in de slaapkamer. U kunt maximaal 2 extra settop boxen bestellen.

Film1
€ 14,95 p/mnd

Met Film1 ziet u de nieuwste blockbusters en de beste Nederlandse films op 5 reclamevrije themakanalen.

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.