SmartAlarm Actievoorwaarden

Deze Actievoorwaarden gelden voor de door Fiber Nederland B.V. (hierna: Fiber NL) georganiseerde “Fiber SmartAlarm” actie. De actie houdt in dat indien het Fiber SmartAlarm pakket in combinatie met een internetaansluiting van Fiber NL afneemt de abonnee €100,00 korting op het Fiber SmartAlarm pakket krijgt.

De actie loopt vanaf 8 juli 2015 tot het moment dat Fiber NL besluit de “Fiber SmartAlarm” actie te stoppen. De actie is uitsluitend bestemd voor consumenten, die tijdens de actieperiode individueel klant worden bij Fiber NL en een overeenkomst aangaan met een Fiber NL voor de levering van internet (al dan niet in combinatie met bellen en/of televisie).

Bestaande (internet)abonnees van Fiber NL kunnen meedoen aan deze actie indien: (1) de huidige Overeenkomst verlengd wordt met een looptijd van 1 jaar en (2) aanmeldingen uitsluitend online of via de Klantenservice (020 – 7 60 50 40) plaatsvinden.

Voor nieuwe abonnees zal de levering van het Fiber SmartAlarm pakket zal gelijktijdig met de levering van de internetaansluiting plaatsvinden .

Nadat Fiber NL de internetaansluiting heeft opgeleverd, alsmede het eerste (voorschot)bedrag onherroepelijk is geïncasseerd, zal de korting worden verwerkt op de factuur. Per leveringsadres kan slechts eenmaal gebruik worden gemaakt van deze actie.

Verzending van het Fiber SmartAlarm pakket vindt uitsluitend plaats op het geregistreerde leveringsadres van de abonnee. In geval van het vermoeden van fraude of indien enig andere verplichting uit hoofde van de Overeenkomst(en) met Fiber NL niet wordt nagekomen, heeft Fiber NL het recht de korting niet te verlenen.

De korting is niet inwisselbaar in contanten.

Annulering van de Overeenkomsten kan vrijblijvend binnen 14 dagen door contact op te nemen met Fiber klantenservice: Fiber Nederland B.V., Postbus 71387, 1008 BJ, Amsterdam tel 020-7 60 50 40.

Bij het voortijdig beëindigen van de Overeenkomst(en) kan een opzegvergoeding in rekening worden gebracht door Fiber NL. De specifieke hoogte van de opzegvergoeding is afhankelijk van de duur van de Overeenkomst(en) en van de resterende looptijd op het moment van beëindigen. Kijk hiervoor op www.fiber.nl.

Naast de in artikel 11 genoemde opzegvergoeding, heeft Fiber NL, bij voortijdige beëindiging van de Overeenkomst(en), het recht om de ontvangen korting van € 100,- inclusief btw als vergoeding bij de klant terug te vorderen.

Artikel 11 en Artikel 12 zijn eveneens van toepassing in geval van afsluiting wegens wanbetaling en/of fraude.

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
  • Maak kans op een jaar gratis internet!

  • Vul hieronder uw e-mailadres in en doe mee.

  • Uw informatie is beveiligd.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.