All-in-One Medium

alles-in-1-medium

Glasvezel Internet

Kies voor glasvezel om gebruik te maken van onze hoogste internetsnelheden van 100Mb/s tot wel 1.000 Mb/s. Een HD film downloaden in 10 seconden. Dat klinkt niet slecht.”

Super compleet

Wifi-router? Inbegrepen. Mooie compacte Interactieve Settop Box HD? Inbegrepen. Kabels en plugjes? Inbegrepen. Kijken op computers, tablet of smartphone? Ook al inbegrepen! Ons All-in-One pakketten zijn super compleet!

TV kijken en opnemen

Met ons TV basispakket krijgt u 74 top TV zenders en maar liefst 116 digitale radiozenders. In ons medium pakket zit ook standaard het opnamepakket basis inbegrepen, zodat u nooit meer uw favoriete tv-programma hoeft te missen!

Goedkoop bellen

Goedkoop bellen tegen een laag tarief van 9 cent per minuut. Op onze telefoonlijn kunt u altijd rekenen. Met aantrekkelijk geprijsde belpakketten voor de fanatieke beller.

All-in-One Medium is ons meest gekozen pakket.

Supersnel internet, een groot zenderpakket en een betrouwbare telefoonlijn. Lekker schappelijk geprijsd. Met leuke extra’s zoals gratis opnemen in de cloud, kijken op tablet of smartphone, Video on Demand, Replay TV en TV kijken via de Chromecast.

 • Waarom FiberNL

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Garanties

  Installatiegarantie

  Met onze installatiegarantie weet u zeker dat u online komt. Of u het nu zelf moet doen of een monteur nodig hebt, het zal niet lang duren voordat u kunt genieten van al uw diensten. Check onze installatie voorwaarden voor meer informatie.

  Snelheidsgarantie

  Met onze snelheidsgarantie weet u zeker dat u altijd de best mogelijke snelheid krijgt binnen uw abonnement. Voor glasvezel betekent dat u gegarandeerd de snelheid krijgt die u afneemt.

 • Levering

  Wanneer krijg ik mijn pakket?

  Na het plaatsten van uw bestelling moet u over het algemeen nog 4 tot 6 weken wachten tot wij onze diensen leveren, mits de glasvezel is aangesloten op uw adres.

  Bedenktijd

  Na het plaatsen van uw bestelling heeft u 14 kalenderdagen bedenktijd. Wilt u het pakket liever niet? Even goede vrienden. Neem contact met ons op om de bestelling te annuleren.

 • Overstappen

  Maak gebruik van onze overstaphulp. Het enige wat u hoeft te doen is ons formulier invullen en deze opsturen naar uw oude provider.

  Nummerbehoud

  Uw oude telefoonnummer kunt u gratis bij ons blijven gebruiken. Geef dit aan bij de bestelling en dan zorgen wij dat het in orde komt.

 • Zenders

  NPO 1

  (kanaal 1)

  NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

  NPO 2

  (kanaal 2)

  NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

  NPO 3

  (kanaal 3)

  NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

  RTL 4

  (kanaal 4)

  RTL 4 is een familiezender waar vernieuwende programma’s en vertrouwde succesformule’s elkaar afwisselen. Heel veel spelshows, drama, humor en en verschillende nieuwsprogramma’s.

  RTL 5

  (kanaal 5)

  RTL 5 is een jonge spraakmakende zender voor een brede doelgroep. Op deze zenders kan genoten worden van reality-programma’s, spelshows, humor, drama en films.

  SBS 6

  (kanaal 6)

  SBS 6 is een zender voor het hele gezin met veel amusement en nieuws. Hier kan genoten worden van van series, films en talentenshows en het laatste (show)nieuws uit binnen- en buitenland.

  RTL 7

  (kanaal 7)

  RTL 7 is een zender met twee gezichten. Overdag brengt de zender al het belangrijke (zaken)nieuws. ’s Avonds verandert het in dé zender voor de man. Met ‘Meer Voor Mannen’: actie, humor, reality, nieuws en natuurlijk veel sport.

  Veronica-Disney XD

  (kanaal 8)

  Veronica is een jonge zender met veel komedie, films en nieuwsshows. Disney XD is dé zender voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Deze Disney zender laat een mix zien van live action-series, animatieseries, films en sportgerelateerde programma’s.

  Net5

  (kanaal 9)

  NET 5 is een zender die zich richt op de moderne vrouw. Het is de zender voor de liefhebber van TV en realityseries.

  RTL 8

  (kanaal 10)

  RTL 8 is een zender voor vrouwen, met veel drama, feelgood en komedie. Daarnaast kunnen kinderen tussen 3 en 9 jaar hier elke ochtend genieten van 3 uur lang Telekids met Nederlandse of Nederlands gesproken kinderprogramma’s.

  RTL Z

  (kanaal 11)

  De 24-uurs nieuwszender van RTL met een focus op zakelijk en financieel nieuws. Op deze zender wordt u 24/7 op hoogte gehouden van al het belangrijke nieuws.

  FOX

  (kanaal 14)

  FOX is een zender waar u kan genieten van live sportprogramma’s , films en internationale hitseries.

  Een

  (kanaal 21)

  ÉÉN is de grootste televisiezender van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en leuke programma’s voor de hele familie.

  Canvas

  (kanaal 22)

  Canvas is het tweede net in Vlaanderen. Op deze zender vindt u veel Belgische en internationale kwalitatief hoogstaande programma’s. Met vooral in de avond veel aandacht voor diepgaande informatie en analyses.

  Ketnet

  (kanaal 23)

  De Vlaamse kinderzender gericht op de allerkleinste tot de wat oudere schoolgaande kinderen. Met een breed aanbod van leuke en soms ook informatieve programma’s.

  SBS 9

  (kanaal 38)

  SBS 9 is de zender voor films en series. Zowel nationaal als internationaal. Met elke dag weer een ander thema en elke avond een film.

  Discovery

  (kanaal 61)

  Discovery is dé zender voor non-fictie entertainment en laat zien hoe boeiend en verrassend de wereld kan zijn.

  Investigation Discovery

  (kanaal 65)

  Investigation Discovery is een non-fictie crime zender. Voor iedereen die geïnteresseerd is in in misdaad en wil weten wat er komt kijken bij het oplossen van deze criminele zaken.

  TLC

  (kanaal 71)

  TLC is dé non-fictie en lifestyle entertainment zender voor vrouwen die vol in het leven staan. TLC brengt je het echte leven, net even anders bekeken.

  National Geographic

  (kanaal 81)

  National Geographic is een documentairezender met programma’s over natuur, cultuur en maatschappij. Bij National Geographic Channel ontdekt u hoe fascinerend onze wereld is.

  Eurosport

  (kanaal 131)

  Eurosport is de grootste sportzender van Europa. Met elke dag de spectaculairste sporten en uitgebreide LIVE uitzendingen. Dagelijk genieten van voetbal, tennis, wielrennen, atlekiek en nog veel meer!

  FOX Sports 1 Eredivisie

  (kanaal 151)

  FOX Sports is de televisiezender voor de voetballiefhebber. Met diverse Nederlandse competities op FOX Sports Eredivisie en het beste internationale voetbal op FOX Sports International.

  Nickelodeon - Spike

  (kanaal 171)

  Nickelodeon is een van de populairste kinderzenders met vele hitseries. In de ochtend wat meer gericht op de kleintjes terwijl het later op de avond overgaat in TeenNick waar de series in hun originele Engelse versie te zien zijn. Vanaf 21:00 t/m 02:00 wordt Nickelodeon vervangen door de mannenzender Spike. Deze zender biedt entertainment met een scherp randje, door originele programma’s zoals Bellator MMA, Catch a Contractor en Lip Sync Battle.

  Comedy Central

  (kanaal 185)

  Comedy Central is dé zender voor de humor. Een zender die 24 uur per dag komedie uitzendt. Met veel sitcoms, animatie, stand-up comedy en talkshows is Comedy Central een zender die je aan de buis gekluisterd laat van het lachen.

  Cartoon Network

  (kanaal 190)

  Cartoon Network is de tekenfilmzender voor kinderen vanaf 7 jaar. Nederlands gesproken of ondertiteld zodat iedereen kan genieten van al het leuks dat bij Cartoon Network te zien is.

  Pebble TV

  (kanaal 191)

  Pebble TV is veilige televisie voor de kleinste kijkers. 100% Nederlands en altijd vrij van geweld. Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!

  MTV

  (kanaal 211)

  MTV is de lifestyle- en muziekzender voor jongeren in Nederland.

  Slam!TV

  (kanaal 226)

  Op Slam TV kan 24 uur per dag, 7 dagen per week gekeken worden naar videoclips. De kijker staat centraal en kan per SMS stemmen op favoriete videoclips.

  TV Oranje

  (kanaal 229)

  TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit.

  SchlagerTV

  (kanaal 230)

  Bij SchlagerTV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden. Naast bekende schlagerzangers krijgen ook minder bekende Volksmusik-artiesten bij SchlagerTV een kans.

  Stingray LiteTV

  (kanaal 231)

  Stingray LiteTV brengt een mix van Nederlandse, Vlaamse en internationale artiesten. 24/7 Non-stop de beste pop voor de volwassen muziekliefhebber!

  192TV

  (kanaal 232)

  192TV is een 24-uurs muziekzender gericht op 40-plussers die van muziek houden. Bij deze zender word je terug genomen naar de periode 1960-1974 met allemaal clips en TV-optredens uit die goede oude tijd.

  CNN

  (kanaal 241)

  CNN is een internationale nieuwszender met het belangrijkste nieuws, achergronden, sport en politiek.

  Euronews

  (kanaal 243)

  De grootste Europese nieuwszender. Met elk half uur een nieuwsuitzending vanuit Europees perspectief.

  Al Jazeera (English)

  (kanaal 245)

  De Engelstalige versie van de bekende Arabische nieuwszender. Met nieuwsuitzendingen, debatten, documentaires en sport.

  NPO Nieuws

  (kanaal 260)

  Op NPO Nieuws is de laatste uitzending van het NOS journaal te zien met aanvullend daarop verschillende actualiteitenrubrieken.

  France24

  (kanaal 262)

  France 24 is een Franse wereldwijde 24 uurs nieuwszender, die eigendom is van France Télévisions.

  Fashion TV

  (kanaal 277)

  FashionTV geeft u een kijkje in de wereld van de mode-industrie. Blijft op de hoogte van de laatste trends en kijk mee naar de grote shows met FashionTV.

  24Kitchen

  (kanaal 286)

  Op 24Kitchen is er 24 uur per dag aandacht voor de keuken. Met een groot aantal eigen Nederlandse producties, maar ook met de bekende internationale chefkoks.

  Travel Channel

  (kanaal 290)

  De bekende internationale zender die 24 uur per dag reisprogramma’s uitzend. Doe inspiratie op voor een mooie tocht of ga op een verre reis zonder de bank te verlaten.

  OUTtv

  (kanaal 297)

  De enige gay lifestylezender in Nederland met films, series en documentaires.

  Stingray Brava

  (kanaal 371)

  Op Brava nl klassiek wordt klassieke cultuur zoals opera, klassieke muziek en ballet toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Met zowel nationale als internationale uitvoeringen.

  Mezzo

  (kanaal 374)

  Mezzo is een culturele muziekzender gericht op klassiek, jazz en wereldmuziek.

  Arte

  (kanaal 376)

  Arte is een Frans- en Duitstalige zender met een focus op cultuur. Op deze zender vind je veel muziek, films en documentaires.

  Family7

  (kanaal 379)

  Family7 is de christelijke televisiezender van Nederland. Van snelle, leuke tv met inhoud tot opbouwende documentaires, talkshows en diepgaande bijbelstudies. En dat allemaal 100% schoon!

  ARD

  (kanaal 391)

  ARD het eerst Duitse publieke net. Op deze zender veel nieuws, sport en entertainment.

  ZDF

  (kanaal 392)

  ZDF is de tweede Duitse publieke omroep en biedt een combinatie van nieuws en vooral ook entertainment.

  WDR

  (kanaal 393)

  WDR is een publieke Duitse zender die zich met een combinatie van cultuur en entertainment richt op de westelijke deeldstaten. Hierom ook veel regionaal nieuws.

  NDR Fernsehen

  (kanaal 394)

  NDR is de andere regionale Duitse publieke zender in het aanbod. Gericht op het noorden van Duitsland en een breed aanbod van nieuws, cultuur en entertainment.

  TV5 Monde

  (kanaal 421)

  TV5 is de Franse zender die wereldwijd uitzendt. Veel kwaliteitsprogramma’s, films en series. Met een groot deel Nederlands ondertiteld zodat iedereen er van kan genieten.

  TVE

  (kanaal 451)

  TVE is een Spaanse familiezender die alle hoogtepunten van de Spaanse televisie uitzendt. Met nieuws, actualiteiten, amusement en soaps.

  Rai Uno

  (kanaal 452)

  Rai Uno is de publieke italiaanse televisiezender voor de hele familie. Geliefd om zijn nieuws en series, maar ook om de vele live-verslagen.

  NPO 1 GOS

  (kanaal 741)

  NPO 1 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken. NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

  NPO 2 GOS

  (kanaal 742)

  NPO 2 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken. NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

  NPO 3 GOS

  (kanaal 743)

  NPO 3 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

  TV Noord-Holland

  (kanaal 901)

  Publieke zender voor de regio Noord-Holland. Met nieuws en informatie over de provincie.

  AT5

  (kanaal 902)

  AT5 is de televisiezender voor Amsterdam en omstreken. Behalve veel nieuws ook aandacht voor sport, entertainment, cultuur en talkshows.

  TV West

  (kanaal 903)

  TV West is de regionale zender voor het noordelijke deel van Zuid-Holland. Voor al het nieuws, sport en evenementen uit de regio.

  Omrop Fryslan Televisie

  (kanaal 904)

  Dé zender voor de provincie Friesland. Met al het nieuws, sport en cultuur uit de provincie.

  TV Noord

  (kanaal 905)

  TV Noord zorgt voor de regionale nieuwsberichten en achtergronden voor de provincie Groningen.

  TV Drenthe

  (kanaal 906)

  TV Drenthe is de televisiezender waar alles te zien is over de provincie Drenthe.

  TV Oost

  (kanaal 907)

  TV Oost de regionale zender voor de provincie Overijssel.

  Omroep Flevoland TV

  (kanaal 908)

  Omroep Flevoland is de zender voor de jongste provincie in Nederland. Voor alles wat u wil weten over de provincie Flevoland stemt u af op deze zender.

  RTV Utrecht

  (kanaal 909)

  RTV Utrecht brengt u elke dag weer al het nieuws, sport en overige informatie uit de provincie Utrecht.

  TV Gelderland

  (kanaal 910)

  TV Gelderland is de regionale zender voor een breed Gelders publiek. Nieuws, sport en andere actuele programma’s over Gelderland.

  TV Rijnmond

  (kanaal 911)

  TV Rijnmond is voor iedereen die op zoek is naar het laatste (sport) nieuws uit de omgeving Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

  Omroep Zeeland TV

  (kanaal 912)

  Omroep Zeeland TV is de zender waar alle Zeeuwen op afstemmen voor het nieuws uit de provincie Zeeland.

  Omroep Brabant TV

  (kanaal 913)

  Omroep Brabant TV is de regionale TV zender met al het nieuws, weer en achtergronden uit de provincie Brabant.

  L1 TV

  (kanaal 914)

  L1 is de regionale TV zender voor de provincie Limburg. Met al het nieuws uit de omgeving en veel leuke programma’s over de provincie.

  SallandTV

  (kanaal 917)

  Salland TV brengt het meest opvallende lokale en regionale nieuws voor de regio Salland rechtstreeks uit de Hanzestad Deventer.

  TV Enschede

  (kanaal 918)

  TV Enschede brengt elke dag actueel nieuws uit Enschede via radio en televisie. Er zijn veel uiteenlopende programma’s te horen en te zien met muziek, human interest, cultuur, sport en informatie.

  Secret Circle

  (kanaal 958)

  We maken te gekke nieuwe programma's, die allemaal iets met erotiek te maken hebben, maar zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Secret Circle is spannend, sensueel, jong, avontuurlijk, sltijlvol, stout en vooral heel mooi.

 • Veelgestelde Vragen

  Hoeveel televisies kan ik aansluiten bij Fiber Nederland?

  Bij ons kunnen er maximaal 3 Settop Box HD worden aangesloten. Ook kunt u op een onbeperkt aantal televisies kijken met uw Chromecast.

  Kan ik mijn telefoonnummer meenemen naar Fiber Nederland?

  Ja dat kan. Vraag bij bestelling ‘nummerbehoud’ aan en dan zorgen wij er voor dat uw vertrouwde telefoonnummer behouden blijft.

  Kan ik met meerdere computers online?

  Dat kan! Bij ons krijg u een Wifi-router in bruikleen. Dat maakt onze verbinding meteen klaar voor meerdere systemen. Standaard kunt u tot 3 computers bekabeld aansluiten en een onbeperkt aantal apparaten via Wifi. Meer apparaten bekabeld aansluiten kan met een switch.

  Krijg ik een e-mailadres bij een Fiber Nederland abonnement?

  Bij Fiber Nederland leveren we geen e-maildienst. Dit doen wij niet, omdat veel mensen Hotmail, Outlook of Gmail gebruiken. Uw bestaande e-mail kunt u uiteraard wel bij Fiber Nederland gebruiken.

  Wat is de duur van het contract?

  Bij ons kunt u kiezen tussen een contractduur van 12 of 24 maanden. Het voordeel van een 24 maanden contract is, dat u geen aansluitkosten hoeft te betalen van €49,95.

  Wat is de beeldkwaliteit voor televisie?

  Wij leveren de hoogste beeldkwaliteit. Met alle belangrijkste zenders uiteraard in haarscherpe HD-kwaliteit.

  Kan ik mijn pakket laten installeren?

  Bij ons kunt u kiezen tussen een Doe-Het-Zelf pakket en de Uitgebreide Installatieservice. Bij deze laatste optie komt een gecertificeerde monteur alles netjes voor u aanleggen.

  Hoe kan ik televisie kijken op mijn smartphone of tablet?

  Televisie kijken op uw smartphone of tablet doet u met de Fiber Nederland TV app. Kijk voor meer informatie over de app in de Apple App Store en de Google Play Store

  Is het Doe-Het-Zelf pakket makkelijk te installeren?

  Het Doe-Het-Zelf pakket is heel eenvoudig zelf te installeren. In het pakket zit ook een duidelijke handleiding, waarmee u in een klein half uur onze apparatuur kan installeren. Check ‘m hier!

Internet opties

Maak gebruik van een razendsnelle glasvezelverbinding met de volgende glasvezelopties (alleen mogelijk indien glasvezel beschikbaar is op uw adres).

Glasvezel 100 Mb/s

Upgrade uw verbinding naar een razendsnelle glasvezelverbinding van 100/100 Mb/s.

Glasvezel 200 Mb/s

Upgrade uw verbinding naar een razendsnelle glasvezelverbinding van 200/200 Mb/s.

Glasvezel 500 Mb/s

Upgrade uw verbinding naar een razendsnelle glasvezelverbinding van 500/500 Mb/s.

Glasvezel 1000 Mb/s

Upgrade uw verbinding naar een razendsnelle glasvezelverbinding van 1000/1000 Mb/s.

Kaspersky Total Security

Bescherm uzelf tegen alle bedreigingen op het internet. De licenties kunt u gebruiken op uw smartphone, tablet en/of computer.


Televisie opties

Digitaal Plus
€ 9,95 p/mnd

Met het Digitaal Plus pakket kiest u voor het meest uitgebreide zenderpakket. 40 extra kanalen met o.a. extra kinderzenders, sportzenders en erotiek. Bekijk onze zenderlijst voor het volledige aanbod.

HD Pakket
€ 4,95 p/mnd

Met het HD pakket weet u zeker dat u alle beschikbare HD zenders tot u beschikking hebt! Geniet van zeven extra zenders in HD.

Fox Sports 1 Eredivisie
Gratis € 5,00 p/mnd

Met Fox Sports 1 Eredivisie kijkt u altijd de beste wedstrijden uit de Nederlandse competities en beker. Ieder competitie weekend ziet u minimaal 5 live wedstrijden en altijd alle samenvattingen en goals. Actie: Nu gratis bij een All-in-One of Internet&TV pakket

Ziggo Sport Totaal
€ 14,95 p/mnd

Met Ziggo Sport Totaal mist u nooit meer een belangrijke sportevenement. U ziet wedstrijden, samenvattingen en al het sportnieuws op maar liefst zes Ziggo Sport kanalen.

FOX Sports International
€ 12,50 p/mnd

Nog meer voetbal met FOX Sports International. Volg de Bundesliga, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en de beste teams in de UEFA Europa League.

FOX Sports Eredivisie
€ 7,50 p/mnd

Beleef alles wat de Eredivisie te bieden heeft met FOX Sports Eredivisie. Alle live wedstrijden, samenvattingen, reacties, statistieken het laatste voetbalnieuws. Met o.a. KNVB Beker, Jupiler League en alle wedstrijden van de Nederlandse teams in de UEFA Europa League.

FOX Sports Compleet
€ 15,00 p/mnd

Met het FOX Sports Compleet pakket geniet u van zowel de Eredivisie als de internationale competities in het FOX International pakket. En dat tegen een voordelige combo-prijs.

Opnamepakket Plus
€ 6,95 p/mnd

Met Opnemen Plus kunt u tot 200 uur opnemen in de cloud en tot 6 zenders tegelijk. U kunt de opnames 12 maanden lang op al jouw Settop Box HD bekijken.

Extra Settop box HD
€ 4,95 p/mnd

Geniet van interactieve televisie op een extra televisie. Zo heeft u bijvoorbeeld ook het beste beeld in de slaapkamer. U kunt maximaal 2 extra settop boxen bestellen.

Film1
€ 14,95 p/mnd

Met Film1 ziet u de nieuwste blockbusters en de beste Nederlandse films op 5 reclamevrije themakanalen.


Telefonie opties

Onbeperkt bellen Vast
€ 9,95 p/mnd

Bel onbeperkt vrij naar alle vaste nummers binnen Nederland (met uitzondering van betaalde service nummers). Voor een vast bedrag per maand.

Onbeperkt bellen Vast & Mobiel
€ 14,95 p/mnd

Met onbeperkt vrij bellen vast & mobiel belt u met alles en iedereen binnen Nederland, voor een vast bedrag per maand (met uitzondering van service nummers).

Onbeperkt bellen NL & Buitenland
€ 24,95 p/mnd

Bel met dit pakket onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland en daarnaast voor 10 cent per gesprek naar vaste nummers in 27 landen (waaronder vele Europese landen, VS, Canada, Australië, Marokko en Turkije). Zo staat u zonder zorgen in contact met het buitenland.

Extra telefoonlijn
€ 4,95 p/mnd

Soms is één telefoonlijn niet genoeg. De hele dag aan de telefoon hangen en toch bereikbaar blijven. Of natuurlijk een speciaal telefoonnummer voor zakelijk gebruik. Dat kan met een extra telefoonlijn.

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.