Fiber Nederland nu ook verkrijgbaar in de Telecombinatie winkels

Service provider Fiber Nederland biedt vanaf vandaag haar All-in-one pakketten ook aan via de winkels van Telecombinatie. Hierbij voegt zij in één keer ca. 100 Telecombinatie winkels en tientallen aangesloten webshops zoals Breedbandwinkel.nl toe als distributiekanaal.

“Wij vinden het belangrijk dat onze diensten breed worden aangeboden. Niet alleen online, maar ook juist via het persoonlijke contact dat een winkelier heeft met haar klanten”, zegt commercieel directeur Gaby ter Keurs van Fiber NL. “De overstap naar een nieuwe service provider wordt als veel gedoe ervaren en er zijn vaak veel vragen. De Telecombinatie medewerkers kunnen de klant in de winkel bij de hand nemen om tot de juiste keuze te komen. Dat is echt een toevoeging voor ons.”

Telecombinatie directeur Herwin van der Kamp laat weten: ”Wij staan altijd open voor verbreding van ons portfolio, om onze klanten nog beter onafhankelijk advies te kunnen geven. Fiber NL heeft een aantrekkelijk en onderscheidend aanbod op met name glasvezel, dat wij graag aan de klant aanbieden.”

Voor de introductie heeft Fiber NL een speciale tijdelijke actie met €15,- korting per maand, exclusief voor klanten die een abonnement afsluiten via Telecombinatie en haar partners. Dit aanbod is zowel via de winkels als online verkrijgbaar tot 1 augustus 2015.

Over Fiber Nederland
Fiber NL is de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland, door supersnel internet, goedkope telefonie en haarscherpe televisie tegen de beste prijs te leveren. Hiermee is Fiber NL zeer scherp geprijsd t.o.v. andere aanbieders zoals Ziggo. Fiber NL is inmiddels in heel Nederland beschikbaar. Als het niet via glasvezel kan, dan kan het via (vectored) DSL. Kijk voor meer informatie en de beschikbaarheid op www.fiber.nl

Over Telecombinatie
Telecombinatie behoort tot de top 2 onafhankelijke aanbieders van vaste en mobiele telecomdiensten en -producten in Nederland. Bij Telecombinatie kun je in de meer dan 100 winkels en webshops terecht voor persoonlijk en onafhankelijk advies en onvoorwaardelijke service. Bovendien heeft Telecombinatie ook alles voor in huis: internet, televisie en bellen.