Film1.
Voor de èchte filmfanaten.

Film1

zenderpakketten-film1

Elke dag iets anders

Dagelijks wordt er een nieuwe selectie films uitgezonden. De blockbusters films wisselen zich af met de familie- en kinderfilms. Zo heeft iedereen thuis wat te kijken. Bovendien worden er iedere maand 30 films geselecteerd die u absoluut niet mag missen. Uitgezonden in haarscherpe beeld- en geluidskwaliteit zónder reclame. Dat is pas ontspanning.

Vijf filmkanalen zónder reclame

Zin om een avondje te lachen? Of gaat u liever voor een harde thriller? Met vijf themakanalen wordt er altijd wel een film of serie binnen uw favoriete genre afgespeeld. 24 uur per dag meer dan 400 films en series. Welke filmliefhebber wil dat nou niet?

De beste en nieuwste blockbusters

Nadat de films uit zijn in de bioscoop krijgt u ze direct binnen op uw televisie

Meer dan 400 films en series

U hoeft zich nooit meer te vervelen met Film1. Het aanbod van Film1 is namelijk zeer uitgebreid en elke dag komen daar nieuwe films en series bij. Momenteel kunt u al een keuze maken uit meer dan 400 films en series. Gegarandeerd kijkplezier dus!

De beste films altijd beschikbaar. Hoe geweldig klinkt dat?

De beste films kijkt u op Film1. Simpelweg omdat u met Film1 altijd toegang hebt tot de nieuwste blockbusters en de allerbeste Nederlandse films. Film1 is gemaakt voor filmliefhebbers en wordt via vijf kanalen uitgezonden.

 • De TV zenders bij HBO

  Film1 Première – kanaal 351

  De plek waar de nieuwste Hollywood-blockbusters worden uitgezonden, kort na hun release in de bioscoop. Ga er maar goed voor zitten, want Film1 Première houdt u en de familie voorlopig nog wel even zoet.

  Film1 Action – kanaal 352

  Bent u gemaakt voor stevige actie, zenuwslopende thrillers en ijzingwekkende horrorfilms? Maak uw borst maar nat. Met de Film1 Action heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot sensatie en ontspanning.

  Film1 Family – kanaal 353

  Het familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. We hebben de programmering zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20:30 worden uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn.

  Film1 Drama – kanaal 354

  Film1 Drama kanaal is ideaal voor liefhebbers van romantiek. Van drama tot romcoms en filmhuisfilms, biedt dit kanaal een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen. En voor wie op zoek is naar een nieuwe verslaving; Film1 Drama zendt de meest meeslepende series uit, waarbij je niet kunt wachten tot de volgende aflevering.

  Film1 Sundance – kanaal 355

  Dit is het kanaal voor iedereen die op zoek is naar iets anders. Hier vind je een ruime alternatieve programmering inclusief concertregistraties, independent films en fascinerende series. Voor wie even genoeg heeft van grootse films vol special effects is Film1 Sundance de ideale zender.

 • Hoe kan ik Film1 bestellen?

  Kan ik Film1 op al mijn TV’s bekijken?

  Hoe weet ik wat er op Film1 is te zien?

  Hoe kan ik Film1 opzeggen?

Televisie opties

TV Basis

€ 7,95 p/mnd

Digitaal Plus

€ 9,95 p/mnd

HD Pakket

€ 4,95 p/mnd

Fox Sports 1 Eredivisie

Gratis € 5,00 p/mnd

Ziggo Sport Totaal

€ 14,95 p/mnd

FOX Sports International

€ 12,50 p/mnd

FOX Sports Eredivisie

€ 7,50 p/mnd

FOX Sports Compleet

€ 15,00 p/mnd

Opnamepakket Basis

€ 4,95 p/mnd

Opnamepakket Plus

€ 6,95 p/mnd

Extra Settop box HD

€ 4,95 p/mnd

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
 • Maak kans op een jaar gratis internet!

 • Vul hieronder uw e-mailadres in en doe mee.

 • Uw informatie is beveiligd.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.