We stellen ons
even netjes voor.

Als er iets is waar we in geloven is het persoonlijk contact en om u te laten zien bij wie u uw diensten afneemt, hebben we een ouderwets smoelenboek gemaakt. Er is zelfs niks aan gephotoshopped.

Ons team. Hallo zeg.

  Waar staan wij nou precies voor?

  Fiber Nederland is gestart door een aantal ondernemers die vonden dat ze zelf keuzes wilden maken in de diensten die aanboden aan hun klanten. Inmiddels is Fiber Nederland onderdeel van een hele grote familie van M7 Group S.A. die in heel veel landen ongeveer 3 miljoen klanten bedient. Maar we doen dat nog steeds met die ondernemers mentaliteit waarmee we gestart zijn.

  • Wij vinden het leuk om menselijk verstand en technologie samen te brengen en zo de toekomst leuker, eenvoudiger en interessanter te maken. Eén van de technologieën die wij omarmen is glasvezel, en dat gaat de wereld wel een beetje veranderen denken wij.

   Fiber Nederland is de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland en doen niets anders dan ons de hele dag druk maken om u de snelste glasvezel voor de beste prijs te leveren.

   Ondernemend

   Wij zijn als provider van ondernemers gestart en hebben dat nog altijd in ons DNA. Dagelijks willen wij beter worden in ons werk, dus heeft u een goed idee, of vindt u dat wij ons werk beter kunnen doen – spreek ons erop aan.

   Open

   Wij zijn dol op feedback, en zo lang die respectvol is, kunnen wij wel tegen een stootje. Dus kom maar op met de goede ideeën, verbeteringstrajecten en klachten – wij luisteren serieus naar wat u te zeggen heeft.

   Onafhankelijk

   Fiber Nederland levert haar glasvezeldiensten met name op netwerken die niet van KPN zijn en daarmee zijn we veel onafhankelijker dan andere providers. Dit geeft ons de ruimte om ons volledig te focussen op het snelste glasvezel tegen de beste prijs.

   Respectvol

   Fiber Nederland is een dienstverlener en dus behandelen we iedereen die zaken met ons willen doen – respectvol, persoonlijk en efficiënt – zoals we zelf ook behandeld willen worden.

   Verantwoordelijk

   Glasvezel is dé techniek van de toekomst. Het is dan ook in ons eigen belang dat we zorgvuldig met de toekomst omgaan. Lees hier hoe we dat proberen te doen.

  • Glasvezel brengt mensen bij elkaar, maakt informatie beter toegankelijk en biedt nieuwe mogelijkheden. Dat betekent niet alleen meer plezier doordat je de nieuwe Lady Gaga in een paar tellen naar je vriendinnen kunt sturen, of kunt videobellen met je kleinkinderen in Australië. Het levert interessante kansen op. Denkt u eens in: een boer in Afrika kan straks naar school in Amsterdam, een hartspecialist kan om elf uur een operatie assisteren in Sydney, en een half uur later digitaal in Stadskanaal zijn.

   Een waardevol product

   Glasvezel zorgt voor beter en sneller contact tussen mensen. En wat is er nu leuker dan dat? Dat je je kleinkinderen in Australië kunt horen én zien over de telefoon? Dat het waardevol kan zijn, noemden we al eerder. Een hartchirurg op afstand, een boer in Afrika, direct contact met de dokter vanuit het verzorgingstehuis, dat levert een verbetering van de kwaliteit van het leven op.

   De rek is er ook nog lang niet uit denken wij. Toen Charles Kuen Kao in de jaren zestig de glasvezel-technologie uitvond, had hij nog geen idee wat er allemaal mogelijk zou zijn. Glasvezel is zo snel, dat we nog niet hebben kunnen meten hoe snel, het zou bijna naïef zijn om te denken dat we nu al weten wat je daar allemaal mee kunt.

   Voor iedereen

   Bij Fiber Nederland geloven we erin dat een verbetering van de kwaliteit van het leven voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zou moeten zijn. Daarom hebben we ons twee dingen voorgenomen:

   Iedereen is welkom

   Dat klinkt misschien een beetje gemakkelijk, maar probeer maar eens een telefoonabonnement af te sluiten of een vakantie te boeken als je geregistreerd staat bij het Bureau Kredietregistratie.

   De laagste prijs

   Fiber Nederland is geen liefdadigheidsinstelling. We zijn een commercieel bedrijf, en we geloven in het succes van een model waarbij mensen betalen voor een prestatie die voor hen waardevol is. Maar we rekenen daar een faire prijs voor, eentje die hopelijk voor veel mensen bereikbaar is.

   Milieu

   Als u wilt weten hoe het nu precies zit met broeikaseffecten, global warming en de toekomst van onze mooie groene planeet dan moet u misschien niet bij ons zijn. Hoe het ook zit, wij vinden het een positieve gedachte om zo goed mogelijk te zorgen voor mens, omgeving en natuur. Niet omdat het moet, maar omdat het netjes is. Dan hoeven de mensen na ons, de rotzooi niet op te ruimen.

   Glasvezel is de eerste techniek die gemaakt is voor dataverkeer. Je koperdraad was gemaakt voor de telefoon, en de kabel voor televisie. Met een beetje handigheid hebben ze oude technieken geschikt gemaakt voor digitaal dataverkeer. Hartstikke knap natuurlijk.

   Glasvezel is gemaakt voor dataverkeer. Het is zo snel, dat ze nog niet hebben kunnen uitrekenen hoe snel. Het is zo efficiënt, dat het 62% minder energie verbruikt dan internet over uw normale DSL kabel. Als u u bedenkt dat het bedrijf Google alleen al, op elk moment van de dag, 260 miljoen watt energie gebruikt, dan schiet 62% wel lekker op.

   Positieve bedrijfsvoering

   In ons dagelijkse werk proberen zoveel mogelijk positieve keuzes te maken. En dan bedoelen we niet alleen dat ons datacenter minder CO2 uitstoot heeft en zelfs gecertificeerd is volgens de Carbon Trust standaard. Of dat we op kantoor gerecycled papier gebruiken en netjes ons afval scheiden. Positieve keuzes gaat wat ons betreft meer om de manier waarop je zaken doet.

   Campagnes

   In de telecom- en televisiewereld wordt veel reclame gemaakt. Billboards, radio- en televisiecampagnes, het houdt niet op. Wij willen onze marketing op een positieve en verantwoorde manier doen. We werken liever met diverse goede doelen als Plan Nederland, Stichting Feedback, het Glazenhuis en Movember. Of met Epke Zonderland en de lokale turn- of voetbalvereniging. Daar heeft iedereen iets aan.

   De winst

   Fiber Nederland is een commercieel bedrijf. We bieden een dienst waar mensen iets aan hebben, en rekenen voor ons werk een eerlijke prijs. We willen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen, omdat we vinden dat die niet alleen bij ministers, overheden en grote internationale vergaderingen met presidenten ligt.

  Fiber NL in de media

  Lancering van de Fiber Webshop!

  01 december 2016

  Black Friday en Cyber Monday zijn inmiddels achter de rug, maar wij gaan door met de stuntprijzen. Voor allerlei handige, mooie en innovatieve producten kunt u vanaf nu terecht in onze webshop!

  En bent u klant van Fiber? Dan ontvangt u het hele jaar door 10% korting. Neem snel een kijkje!

  Lees meer
  4 tips om veilig online te winkelen

  23 november 2016

  Wat is er nu gemakkelijker dan online uw cadeaus te bestellen zodat u niet de deur uit hoeft? Inmiddels draaien we onze hand niet meer om voor aankopen via een webwinkel. 7 op de 10 Nederlanders shopt namelijk online.

  Samen met Kaspersky Lab willen wij u hier tegen beschermen. Daarom geven wij enkele tips waardoor u al uw online aankopen voor de feestdagen veilig kunt uitvoeren.

  Lees meer
  Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

  Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
  • Maak kans op een jaar gratis internet!

  • Vul hieronder uw e-mailadres in en doe mee.

  • Uw informatie is beveiligd.
  Rutger

  Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
  Laten we contact houden.

  Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

  Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

  Advies nodig?

  Advies nodig?
  We helpen u graag.

  Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

  Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

  Advies nodig?
  We helpen u graag.

  Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
  We zitten nu voor u klaar.

  Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

  Behoefte aan beter internet?

  Behoefte aan beter internet?

  Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

  Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.