Ruim 80 zenders.
Ook onderweg.

TV Basis pakket

zenderpakketten-basis

Haal meer uit uw TV

Natuurlijk wilt u het maximale uit uw interactieve televisie halen. Naast het ontvangen van TV- en radiozenders heeft u ook recht op video on demand, programma gemist en de elektronische TV gids.

TV kijken waar en wanneer u dat wilt

Met de Fiber TV app voor Android of iOS kunt u live TV kijken via uw smartphone, tablet of laptop wanneer u dat wilt. Met één druk op de knop kunt u TV programma’s pauzeren, terugspoelen of hervatten. Zo heeft u alle tijd om een telefoongesprek te beantwoorden of een bakje koffie in te doen, zonder ook maar iets te missen.

Live TV Streamen

Zelfs met ruim 75 TV zenders kan het voorkomen dat er even niets interessants op televisie te zien is. Gelukkig is het streamen van een TV programma of YouTube video via uw smartphone, tablet of PC met een Google Chromecast zo gepiept.

Haal met het TV Basis pakket meer uit uw TV

U breidt het TV Start Pakket uit tot ruim 80 haarscherpe TV Zenders, waarvan u er 38 in HD kwaliteit ontvangt. Ook als u uitgekeken bent, heeft u met de beschikking over ruim 100 radiozenders geen reden om u te vervelen. Nooit meer vervelen, dat wilt u toch ook?

 • Waarom FiberNL

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Zenders

  NPO 1

  (kanaal 1)

  NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

  NPO 2

  (kanaal 2)

  NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

  NPO 3

  (kanaal 3)

  NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

  RTL 4

  (kanaal 4)

  RTL 4 is een familiezender waar vernieuwende programma’s en vertrouwde succesformule’s elkaar afwisselen. Heel veel spelshows, drama, humor en en verschillende nieuwsprogramma’s.

  RTL 5

  (kanaal 5)

  RTL 5 is een jonge spraakmakende zender voor een brede doelgroep. Op deze zenders kan genoten worden van reality-programma’s, spelshows, humor, drama en films.

  SBS 6

  (kanaal 6)

  SBS 6 is een zender voor het hele gezin met veel amusement en nieuws. Hier kan genoten worden van van series, films en talentenshows en het laatste (show)nieuws uit binnen- en buitenland.

  RTL 7

  (kanaal 7)

  RTL 7 is een zender met twee gezichten. Overdag brengt de zender al het belangrijke (zaken)nieuws. ’s Avonds verandert het in dé zender voor de man. Met ‘Meer Voor Mannen’: actie, humor, reality, nieuws en natuurlijk veel sport.

  Veronica-Disney XD

  (kanaal 8)

  Veronica is een jonge zender met veel komedie, films en nieuwsshows. Disney XD is dé zender voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Deze Disney zender laat een mix zien van live action-series, animatieseries, films en sportgerelateerde programma’s.

  Net5

  (kanaal 9)

  NET 5 is een zender die zich richt op de moderne vrouw. Het is de zender voor de liefhebber van TV en realityseries.

  RTL 8

  (kanaal 10)

  RTL 8 is een zender voor vrouwen, met veel drama, feelgood en komedie. Daarnaast kunnen kinderen tussen 3 en 9 jaar hier elke ochtend genieten van 3 uur lang Telekids met Nederlandse of Nederlands gesproken kinderprogramma’s.

  RTL Z

  (kanaal 11)

  De 24-uurs nieuwszender van RTL met een focus op zakelijk en financieel nieuws. Op deze zender wordt u 24/7 op hoogte gehouden van al het belangrijke nieuws.

  FOX

  (kanaal 14)

  FOX is een zender waar u kan genieten van live sportprogramma’s , films en internationale hitseries.

  Een

  (kanaal 21)

  ÉÉN is de grootste televisiezender van Vlaanderen, met veel nieuws, informatie en leuke programma’s voor de hele familie.

  Canvas

  (kanaal 22)

  Canvas is het tweede net in Vlaanderen. Op deze zender vindt u veel Belgische en internationale kwalitatief hoogstaande programma’s. Met vooral in de avond veel aandacht voor diepgaande informatie en analyses.

  Ketnet

  (kanaal 23)

  De Vlaamse kinderzender gericht op de allerkleinste tot de wat oudere schoolgaande kinderen. Met een breed aanbod van leuke en soms ook informatieve programma’s.

  SBS 9

  (kanaal 38)

  SBS 9 is de zender voor films en series. Zowel nationaal als internationaal. Met elke dag weer een ander thema en elke avond een film.

  Discovery

  (kanaal 61)

  Discovery is dé zender voor non-fictie entertainment en laat zien hoe boeiend en verrassend de wereld kan zijn.

  Investigation Discovery

  (kanaal 65)

  Investigation Discovery is een non-fictie crime zender. Voor iedereen die geïnteresseerd is in in misdaad en wil weten wat er komt kijken bij het oplossen van deze criminele zaken.

  TLC

  (kanaal 71)

  TLC is dé non-fictie en lifestyle entertainment zender voor vrouwen die vol in het leven staan. TLC brengt je het echte leven, net even anders bekeken.

  National Geographic

  (kanaal 81)

  National Geographic is een documentairezender met programma’s over natuur, cultuur en maatschappij. Bij National Geographic Channel ontdekt u hoe fascinerend onze wereld is.

  Eurosport

  (kanaal 131)

  Eurosport is de grootste sportzender van Europa. Met elke dag de spectaculairste sporten en uitgebreide LIVE uitzendingen. Dagelijk genieten van voetbal, tennis, wielrennen, atlekiek en nog veel meer!

  Nickelodeon - Spike

  (kanaal 171)

  Nickelodeon is een van de populairste kinderzenders met vele hitseries. In de ochtend wat meer gericht op de kleintjes terwijl het later op de avond overgaat in TeenNick waar de series in hun originele Engelse versie te zien zijn. Vanaf 21:00 t/m 02:00 wordt Nickelodeon vervangen door de mannenzender Spike. Deze zender biedt entertainment met een scherp randje, door originele programma’s zoals Bellator MMA, Catch a Contractor en Lip Sync Battle.

  Comedy Central

  (kanaal 185)

  Comedy Central is dé zender voor de humor. Een zender die 24 uur per dag komedie uitzendt. Met veel sitcoms, animatie, stand-up comedy en talkshows is Comedy Central een zender die je aan de buis gekluisterd laat van het lachen.

  Cartoon Network

  (kanaal 190)

  Cartoon Network is de tekenfilmzender voor kinderen vanaf 7 jaar. Nederlands gesproken of ondertiteld zodat iedereen kan genieten van al het leuks dat bij Cartoon Network te zien is.

  Pebble TV

  (kanaal 191)

  Pebble TV is veilige televisie voor de kleinste kijkers. 100% Nederlands en altijd vrij van geweld. Pebble TV, vertrouwd voor jong en oud!

  MTV

  (kanaal 211)

  MTV is de lifestyle- en muziekzender voor jongeren in Nederland.

  Slam!TV

  (kanaal 226)

  Op Slam TV kan 24 uur per dag, 7 dagen per week gekeken worden naar videoclips. De kijker staat centraal en kan per SMS stemmen op favoriete videoclips.

  TV Oranje

  (kanaal 229)

  TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit.

  SchlagerTV

  (kanaal 230)

  Bij SchlagerTV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden. Naast bekende schlagerzangers krijgen ook minder bekende Volksmusik-artiesten bij SchlagerTV een kans.

  Stingray LiteTV

  (kanaal 231)

  Stingray LiteTV brengt een mix van Nederlandse, Vlaamse en internationale artiesten. 24/7 Non-stop de beste pop voor de volwassen muziekliefhebber!

  192TV

  (kanaal 232)

  192TV is een 24-uurs muziekzender gericht op 40-plussers die van muziek houden. Bij deze zender word je terug genomen naar de periode 1960-1974 met allemaal clips en TV-optredens uit die goede oude tijd.

  CNN

  (kanaal 241)

  CNN is een internationale nieuwszender met het belangrijkste nieuws, achergronden, sport en politiek.

  Euronews

  (kanaal 243)

  De grootste Europese nieuwszender. Met elk half uur een nieuwsuitzending vanuit Europees perspectief.

  Al Jazeera (English)

  (kanaal 245)

  De Engelstalige versie van de bekende Arabische nieuwszender. Met nieuwsuitzendingen, debatten, documentaires en sport.

  NPO Nieuws

  (kanaal 260)

  Op NPO Nieuws is de laatste uitzending van het NOS journaal te zien met aanvullend daarop verschillende actualiteitenrubrieken.

  France24

  (kanaal 262)

  France 24 is een Franse wereldwijde 24 uurs nieuwszender, die eigendom is van France Télévisions.

  Fashion TV

  (kanaal 277)

  FashionTV geeft u een kijkje in de wereld van de mode-industrie. Blijft op de hoogte van de laatste trends en kijk mee naar de grote shows met FashionTV.

  24Kitchen

  (kanaal 286)

  Op 24Kitchen is er 24 uur per dag aandacht voor de keuken. Met een groot aantal eigen Nederlandse producties, maar ook met de bekende internationale chefkoks.

  Travel Channel

  (kanaal 290)

  De bekende internationale zender die 24 uur per dag reisprogramma’s uitzend. Doe inspiratie op voor een mooie tocht of ga op een verre reis zonder de bank te verlaten.

  OUTtv

  (kanaal 297)

  De enige gay lifestylezender in Nederland met films, series en documentaires.

  Stingray Brava

  (kanaal 371)

  Op Brava nl klassiek wordt klassieke cultuur zoals opera, klassieke muziek en ballet toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Met zowel nationale als internationale uitvoeringen.

  Mezzo

  (kanaal 374)

  Mezzo is een culturele muziekzender gericht op klassiek, jazz en wereldmuziek.

  Arte

  (kanaal 376)

  Arte is een Frans- en Duitstalige zender met een focus op cultuur. Op deze zender vind je veel muziek, films en documentaires.

  Family7

  (kanaal 379)

  Family7 is de christelijke televisiezender van Nederland. Van snelle, leuke tv met inhoud tot opbouwende documentaires, talkshows en diepgaande bijbelstudies. En dat allemaal 100% schoon!

  ARD

  (kanaal 391)

  ARD het eerst Duitse publieke net. Op deze zender veel nieuws, sport en entertainment.

  ZDF

  (kanaal 392)

  ZDF is de tweede Duitse publieke omroep en biedt een combinatie van nieuws en vooral ook entertainment.

  WDR

  (kanaal 393)

  WDR is een publieke Duitse zender die zich met een combinatie van cultuur en entertainment richt op de westelijke deeldstaten. Hierom ook veel regionaal nieuws.

  NDR Fernsehen

  (kanaal 394)

  NDR is de andere regionale Duitse publieke zender in het aanbod. Gericht op het noorden van Duitsland en een breed aanbod van nieuws, cultuur en entertainment.

  TV5 Monde

  (kanaal 421)

  TV5 is de Franse zender die wereldwijd uitzendt. Veel kwaliteitsprogramma’s, films en series. Met een groot deel Nederlands ondertiteld zodat iedereen er van kan genieten.

  TVE

  (kanaal 451)

  TVE is een Spaanse familiezender die alle hoogtepunten van de Spaanse televisie uitzendt. Met nieuws, actualiteiten, amusement en soaps.

  Rai Uno

  (kanaal 452)

  Rai Uno is de publieke italiaanse televisiezender voor de hele familie. Geliefd om zijn nieuws en series, maar ook om de vele live-verslagen.

  NPO 1 GOS

  (kanaal 741)

  NPO 1 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken. NPO 1 is een brede zender die zich richt op alle Nederlanders. Belangrijk nieuws en andere gebeurtenissen die ons allemaal raken zie je hier.

  NPO 2 GOS

  (kanaal 742)

  NPO 2 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken. NPO 2 brengt je een venster op de wereld. Hier word je aan het denken gezet met nieuwsprogramma’s, onderzoeksjournalistiek, documentaires, kennis-quizen, cultuurprogramma’s, levensbeschouwelijke inzichten, maar ook maatschappelijk drama.

  NPO 3 GOS

  (kanaal 743)

  NPO 3 met Gesproken Ondertiteling (GOS). Deze zender biedt slechtziende of blinde kijkers, die moeite hebben met andere talen, de mogelijkheid om toch programma’s te kijken NPO 3 verbindt je met de wereld van nu en morgen. Een toegankelijke zender met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden of zelfs voorop laten lopen.

  TV Noord-Holland

  (kanaal 901)

  Publieke zender voor de regio Noord-Holland. Met nieuws en informatie over de provincie.

  AT5

  (kanaal 902)

  AT5 is de televisiezender voor Amsterdam en omstreken. Behalve veel nieuws ook aandacht voor sport, entertainment, cultuur en talkshows.

  TV West

  (kanaal 903)

  TV West is de regionale zender voor het noordelijke deel van Zuid-Holland. Voor al het nieuws, sport en evenementen uit de regio.

  Omrop Fryslan Televisie

  (kanaal 904)

  Dé zender voor de provincie Friesland. Met al het nieuws, sport en cultuur uit de provincie.

  TV Noord

  (kanaal 905)

  TV Noord zorgt voor de regionale nieuwsberichten en achtergronden voor de provincie Groningen.

  TV Drenthe

  (kanaal 906)

  TV Drenthe is de televisiezender waar alles te zien is over de provincie Drenthe.

  TV Oost

  (kanaal 907)

  TV Oost de regionale zender voor de provincie Overijssel.

  Omroep Flevoland TV

  (kanaal 908)

  Omroep Flevoland is de zender voor de jongste provincie in Nederland. Voor alles wat u wil weten over de provincie Flevoland stemt u af op deze zender.

  RTV Utrecht

  (kanaal 909)

  RTV Utrecht brengt u elke dag weer al het nieuws, sport en overige informatie uit de provincie Utrecht.

  TV Gelderland

  (kanaal 910)

  TV Gelderland is de regionale zender voor een breed Gelders publiek. Nieuws, sport en andere actuele programma’s over Gelderland.

  TV Rijnmond

  (kanaal 911)

  TV Rijnmond is voor iedereen die op zoek is naar het laatste (sport) nieuws uit de omgeving Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

  Omroep Zeeland TV

  (kanaal 912)

  Omroep Zeeland TV is de zender waar alle Zeeuwen op afstemmen voor het nieuws uit de provincie Zeeland.

  Omroep Brabant TV

  (kanaal 913)

  Omroep Brabant TV is de regionale TV zender met al het nieuws, weer en achtergronden uit de provincie Brabant.

  L1 TV

  (kanaal 914)

  L1 is de regionale TV zender voor de provincie Limburg. Met al het nieuws uit de omgeving en veel leuke programma’s over de provincie.

  SallandTV

  (kanaal 917)

  Salland TV brengt het meest opvallende lokale en regionale nieuws voor de regio Salland rechtstreeks uit de Hanzestad Deventer.

  TV Enschede

  (kanaal 918)

  TV Enschede brengt elke dag actueel nieuws uit Enschede via radio en televisie. Er zijn veel uiteenlopende programma’s te horen en te zien met muziek, human interest, cultuur, sport en informatie.

  Secret Circle

  (kanaal 958)

  We maken te gekke nieuwe programma's, die allemaal iets met erotiek te maken hebben, maar zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Secret Circle is spannend, sensueel, jong, avontuurlijk, sltijlvol, stout en vooral heel mooi.

 • Veelgestelde Vragen

  Is pauzeren van live TV Programma’s mogelijk?

  Ja, dit is mogelijk. Met de afstandsbediening kunt u programma’s eenvoudig pauzeren, afspelen en terugspoelen. Perfect voor wanneer u trek heeft in een bakje koffie!

  Uit welke extra zenderpakketten kan ik kiezen?

  Het TV Start Pakket kunt u uitbreiden met TV Basis of het Digitaal Plus pakket. Met deze pakketten krijgt u nog meer TV zenders. Ook premium zenders zoals Fox Sports zijn tegen extra betaling beschikbaar.

  Hoe kan ik het TV Basis Pakket bestellen?

  Kies voor een Alles-in-1 Medium of Top abonnement en u krijgt het TV Basis pakket er gratis bij. Heeft u het Alles-in-1 pakket Light of het Internet + TV Pakket, dan kunt u die uitbreiden met het TV Basis pakket.

  Is het TV Basis Pakket op al mijn TV’s beschikbaar?

  U ontvangt alle TV- en radiozenders van het TV Basis Pakket op alle televisies waar u een Settop box HD op hebt aangesloten. Dit is mogelijk bij maximaal 3 televisies.

  Is opnemen met het TV Basis Pakket mogelijk?

  Nee, opnemen met het TV Basis Pakket is niet mogelijk. Hier zal u een opnamepakket van Fiber Nederland voor moeten aanschaffen. Pas dan is het mogelijk om op alle Settop Box HD opnames te bekijken en af te spelen.

  Is de apparatuur voor het TV Basis Pakket gratis?

  Zowel de Settop Box HD als al de overige apparatuur ontvangt u van Fiber Nederland gratis in bruikleen. Het enige wat wij van u vragen is een borg van 49,95 euro, voor het geval dat. Extra TV Settop boxen HD nodig? Deze kunt u erbij kopen of huren.

  Hoe kan ik het TV Basis Pakket opzeggen?

  Het is mogelijk om het TV Basis Pakket na de eerste contracttijd op elk moment op te zeggen. Na het opzeggen verandert u abonnement in een Internet Only of Internet + Bellen pakket.

Televisie opties

Digitaal Plus
€ 9,95 p/mnd

Met het Digitaal Plus pakket kiest u voor het meest uitgebreide zenderpakket. 40 extra kanalen met o.a. extra kinderzenders, sportzenders en erotiek. Bekijk onze zenderlijst voor het volledige aanbod.

HD Pakket
€ 4,95 p/mnd

Met het HD pakket weet u zeker dat u alle beschikbare HD zenders tot u beschikking hebt! Geniet van zeven extra zenders in HD.

Fox Sports 1 Eredivisie
Gratis € 5,00 p/mnd

Met Fox Sports 1 Eredivisie kijkt u altijd de beste wedstrijden uit de Nederlandse competities en beker. Ieder competitie weekend ziet u minimaal 5 live wedstrijden en altijd alle samenvattingen en goals. Actie: Nu gratis bij een All-in-One of Internet&TV pakket

Ziggo Sport Totaal
€ 14,95 p/mnd

Met Ziggo Sport Totaal mist u nooit meer een belangrijke sportevenement. U ziet wedstrijden, samenvattingen en al het sportnieuws op maar liefst zes Ziggo Sport kanalen.

FOX Sports International
€ 12,50 p/mnd

Nog meer voetbal met FOX Sports International. Volg de Bundesliga, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en de beste teams in de UEFA Europa League.

FOX Sports Eredivisie
€ 7,50 p/mnd

Beleef alles wat de Eredivisie te bieden heeft met FOX Sports Eredivisie. Alle live wedstrijden, samenvattingen, reacties, statistieken het laatste voetbalnieuws. Met o.a. KNVB Beker, Jupiler League en alle wedstrijden van de Nederlandse teams in de UEFA Europa League.

FOX Sports Compleet
€ 15,00 p/mnd

Met het FOX Sports Compleet pakket geniet u van zowel de Eredivisie als de internationale competities in het FOX International pakket. En dat tegen een voordelige combo-prijs.

Opnamepakket Basis
€ 4,95 p/mnd

Met Opnemen Basis kunt u tot 50 uur opnemen in de cloud en tot 3 zenders tegelijk. U kunt de opnames 6 maanden lang op al jouw Settop Box HD bekijken.

Opnamepakket Plus
€ 6,95 p/mnd

Met Opnemen Plus kunt u tot 200 uur opnemen in de cloud en tot 6 zenders tegelijk. U kunt de opnames 12 maanden lang op al jouw Settop Box HD bekijken.

Extra Settop box HD
€ 4,95 p/mnd

Geniet van interactieve televisie op een extra televisie. Zo heeft u bijvoorbeeld ook het beste beeld in de slaapkamer. U kunt maximaal 2 extra settop boxen bestellen.

Film1
€ 14,95 p/mnd

Met Film1 ziet u de nieuwste blockbusters en de beste Nederlandse films op 5 reclamevrije themakanalen.

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Advies nodig?

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40. We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Advies nodig?
We helpen u graag.

Toch liever zelf bellen? Bel (020) 760 50 40.
We zitten nu voor u klaar.

Momenteel zijn we gesloten. Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.