Thuisblijven...waarom? Kijk uw programma’s lekker terug, waar en wanneer u maar wilt.

 • Home
 • Interactieve Televisie

Interactieve Televisie:

De ultieme belevenis.

In het verleden gebruikte u een televisie om simpelweg een tv-programma te kijken. Tegenwoordig is er meer mogelijk, veel meer. Geniet van digitale televisie, films, series en sportwedstrijden waar en wanneer u dat maar wilt. Of u nu in het park bent of met uw beste vriendin aan een wijntje zit, u kunt televisie kijken op uw tablet of smartphone met onze TV app.

Met onze interactieve HD televisie pakketten hoeft u zich nooit meer te vervelen. En wat is er nou fijner dan 3x scherper beeld dan bij analoge TV?

Het aanbod van onze TV abonnementen.

TV, tablet, smartphone
 • TV Basis (Ca. 90 TV zenders)
 • Interactieve HD TV, On Demand & Replay TV
 • TV kijken en terugkijken op uw smartphone, tablet en laptop
 • Draadloze FRITZ!Box router
Bekijk pakket
Check uw adres
 • Glasvezel Internet 100/100 Mb/s
 • Combineer en bepaal zelf het aantal TV zenders
 • TV-programma’s opnemen en pauzeren in de cloud
 • Voordelig bellen (10ct p/m)
Bekijk pakket
Check uw adres

Extra zenderpakketten?

Vul uw TV abonnement aan met extra zenderpakketten. Zo kijkt u als eerst naar de nieuwste series, geniet u van de beste films en beleeft u alle nationale en internationale sportwedstrijden van wel heel dichtbij… gewoon comfortabel op de bank.

Zo heeft u o.a. keuze uit FOX Sports, Film1 en Ziggo Sports. Met het Entertainment HD pakket breidt u het zenderaanbod met ruim 30 zenders uit. Voor ieder van wils, dat is de gedachte erachter.

Bekijk hier alle extra zenders
FOX Sports logo
Ziggo Sports logo

Haal het maximale
uit uw televisie.

Opnemen in de cloud.

TV programma’s opnemen, pauzeren en op een later tijdstip terugkijken. De cloud maakt het mogelijk. Zo kun je 6 Tv-programma’s tegelijkertijd opnemen en beschikt u over een opslagcapaciteit van 200 uur. Eenvoudig en comfortabel!

Bekijk hier ons Opname pakket
TV, tablet, laptop met Videoland

Replay TV & Begin Gemist.

Net te laat ingeschakeld? Dan kunt u het programma eenvoudig weer vanaf de start terugkijken. Handig toch? Met Replay TV, kijkt u een groot aanbod aan programma’s tot 10 dagen terug. Dit kan via uw TV, maar ook via de Fiber TV App.

Lees meer over Replay TV

Video on Demand.

De beste films en serie kijken op televisie, smartphone, tablet of de laptop wanneer u dat wilt. Met Video on Demand bestelt u films en series vanaf de bank of vanuit bed. Lui…dat wel, maar ook wel heel lekker na een drukke week.

Lees meer over Video on Demand

Online TV kijken met de Fiber TV App.

Download de Fiber TV App en kijk live televisie via uw smartphone of tablet en online via laptop.

Download hier onze Fiber TV App

Draadloos streamen naar uw TV.

Geen zin om kabels te trekken voor die TV op zolder? Dan biedt de Fiber TV App de mogelijkheid om te streamen naar een Google Chromecast. Als u een Google Chormecast heeft, dan koppelt u de App eenvoudig en streamt u Live TV of opgenomen programma’s naar de TV. De perfecte oplossing voor de 2e, 3e of 15e TV in huis.

Settop box HD.

Onze Settop box HD is het kloppend hart van Interactieve HD TV. U krijgt hem gratis bij al onze TV abonnementen meegeleverd. Het ontwerp is strak en de box zelf is mooi klein. U kunt wel op maximaal 3 verschillende televisies een Settop box HD aansluiten.

Bestel hier een extra Settop box HD
Smartphone & Settop box

Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.